Antena Meniu Search
x

Nu sunt bani de investiţii, dar sunt bani pentru deplasări ale consilierilor judeţeni la târgul de turism de la New York

Ce face o instituţie publică din România atunci când nu are destui bani pentru investiţii!? Pleacă în America să promoveze tradiţia, cultura şi turismul. Este cazul Consiliului Judeţean Prahova.

Vezi și

Ce face o instituţie publică din România atunci când nu are destui bani pentru investiţii!? Pleacă în America să promoveze tradiţia, cultura şi turismul. Este cazul Consiliului Judeţean Prahova.

Prahovenii încă îi mai aşteaptă pe americani. Şi fac tot ce se poate pentru a-i aduce în judeţ. Acesta este motivul pentru care reprezentanţii Consiliului Judeţean au planificat o deplasare la New York. Scopul: promovarea tradiţiilor, culturii şi turismului. Pentru asta au închiriat un stand la Festivalul România Brodway NeW York.

Bogdan Toader, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova: "În privinţa investitorilor americani, noi am observat o tendinţă: ei totuşi s-au stabilizat în judeţul Prahova. Noi am încercat astfel de deplasări şi în China, dar nu s-au concretizat. Acum am zis să mergem şi catre SUA, pentru că este o piaţă."

Numai că prahovenii şi-ar dori mult mai mult străzi fără gropi şi spitale renovate: "Nu-i normal, aşa pe banii contribuabililor. Dar asta-i politica. Aşa consideră ei, să se plimbe pe banii contribuabililor!"

Bogdan Toader, preşedinte Consiliul Judeţean Prahova: "S-a înţeles un pic eronat, faptul că am spus că din bugetul propriu pe anul acesta, sumele nu sunt îndestulătoare astfel încât să facem investiţii. Dar vom face reparaţii capitale, vom avea bani pentru funcţionare, pentru cultură."

Pentru deplasarea celor 5 reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Prahova, care vor promova România la Festivalul de la New York, au fost alocaţi 44.000 de dolari. Din această, sumă 12.000 de dolari costă cazarea şi deplasarea consilierilor, restul vor fi folosiţi pentru materiale promoţionale, reviste şi închirierea spaţiilor de expunere de la festival.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Nu sunt bani de investiţii, dar sunt bani pentru deplasări ale consilierilor judeţeni la târgul de turism de la New York