Antena Meniu Search
x

În localitatea Lehliu-Gară apa potabilă are culoare roșie și un miros urât

Apa potabilă are culoare, gust şi miros. E noua definiţie pe care o dau locuitorii unui oraş din România lichidului ruginiu care le curge la robinet. Oamenii nu pot folosi la nimic apa care le ajunge în casă

Vezi și

Apa potabilă are culoare, gust şi miros. E noua definiţie pe care o dau locuitorii unui oraş din România lichidului ruginiu care le curge la robinet. Oamenii nu pot folosi la nimic apa care le ajunge în casă. Nici la spălat, nici la băut. Deşi la analize, apa din Lehliu-Gară iese potabilă. Distribuitorul dă vina pe conducte, iar primăria spune că le va schimba. Între timp, toată lumea cumpără apă de băut de la magazin.

Apa care curge la robinetul acestui domn însemnază tot ce atinge. Întreaga baie a căpătat o culoare roşiatică. Omul se îndoieşte că lichidul cu aceste calităţi deosebite se poate numi apă potabilă. Nici pentru spălat nu o mai foloseşte.

Nici fiartă, apa nu devine potabilă. Lăsată câteva ore la decantat, apa îşi dezvăluie secretul.

În oraş sunt aproximativ 20 de magazine. Asta înseamnă că se cumpără aproape 8000 de litri de apă îmbuteliată pe săptămână. Cu toate acestea, firma de distribuţie a apei din oraş susţine că la robinetele oamenilor curge apa potabilă.

La doar câteva ore după ce am fiert apa galbenă în ibric, avem şi rezultatele testelor apei.â

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » În localitatea Lehliu-Gară apa potabilă are culoare roșie și un miros urât