Antena Meniu Search
x

La mijloc de octombrie, temperaturile de vară i-au făcut pe curajoşi să facă baie în mare, la Mamaia

În miez de toamnă, e vreme de plajă. Şi, cu puţin curaj, chiar şi de o baie în mare. Nu doar pe litoral.

Vezi și

În miez de toamnă, e vreme de plajă. Şi, cu puţin curaj, chiar şi de o baie în mare. Nu doar pe litoral. A fost cea mai călduroasă dimineaţă de 18 octombrie din ultimii 50 de ani, în vestul ţării. Temperaturile au urcat şi la 25 de grade. Vremea bună se prelungeşte până în weekend.

- Ce adâncime are aici?

- Cam un metru şi jumătate.

- Câte grade are?

Pe acelaşi subiect

- Să fie 16, 17. 

Chiar 18 grade. Iar în aer, 25. Ca de-nceput de vară. 

Ei au fost curajoşii care au vrut să profite din plin. Era păcat să rămână doar cu bronzul. Alţii s-au scăldat în razele soarelui la o plimbare pe plajă, cu picioarele goale în nisip. S-au oprit din când în când să facă poze. 

Temperaturi mari sunt în toată ţara. Au fost 28 de grade în Vaslui, Bucureşti şi Giurgiu. Cu mult peste media pentru mijlocul lunii octombrie, de 17 grade. 

La munte, tomana parcă s-a jucat cu acuarele. Vresanţii coloraţi în nuanţe de arămiu se văd cel mai bine din telecabină. Doar la peste 2.000 de metri mai sunt câteva petice de zăpadă. Un tablou complet schimbat. Acum o săptămână, era iarnă în toată puterea cuvântului. 

Aprope tot continentul are parte de astfel de zile căldurose. Vremea rămâne frumoasă şi în weekend. 

În Sud şi în Est, se încălzeşte până la 26 de grade Celsius. Însă de duminică, se va răci brusc chiar şi cu 15 grade. Săptămâna viitoare vin şi ploile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » La mijloc de octombrie, temperaturile de vară i-au făcut pe curajoşi să facă baie în mare, la Mamaia