Antena Meniu Search
x

În prima zi de weekend fără mașini, Calea Victoriei a devenit epicentrul distracției. Bucureștenii au ieşit la plimbare sau la terasele din zonă

Calea Victoriei din Capitală a devenit un adevărat furnicar, seara trecută. Pentru că traficul rutier a fost oprit aici, pe timp de weekend, oamenii au profitat de ocazie şi au ieşit în număr mare la plimbare sau la terasele din zonă. Au fost întâmpinaţi de DJ-i şi cântăreţi stradali. Chiar şi primarul Bucureştiului s-a bucurat de atmosferă. 

de Redactia Observator

la 30.05.2021, 10:40

Vezi și

Calea Victoriei a fost inundată de oameni, seara trecută. Artera a fost rezervată exclusiv pietonilor, aşa că bucureştenii au profitat de ocazie şi ori s-au plimbat, ori s-au aşezat la terasele din zonă. 

Localnic: Am fost închişi atâta timp şi acum să vezi toată nebunia asta aici, chiar super ok! 

Reporter: Ce aveţi de gând în seara asta?

Localnică: Să ne plimbăm şi să ne bucurăm de libertate. 

Cuplu: Cred că e o idee bună că pare aşa, animat, ca şi cum ar fi înainte de coronavirus. 

Până la miezul nopţii, muzica din difuzoarele teraselor s-a auzit dintr-un capăt în altul al arterei. DJ-ii au avut însă concurenţă. Fabian a decis să profite de mulţimea de oameni pentru a-şi demonstra talentul de chitarist. 

Fabian Stoian, student: Astăzi am decis să cânt, am auzit că nu se circulă azi cu maşinile pe Calea Victoriei şi am zis să ies şi eu cu chitara. Acum e prima dată când am venit aici. 

Şi primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a profitat de vremea frumoasă şi a ieşit la terasă, în prima zi în care Calea Victoriei a fost golită de maşini. Acesta s-a lăsat fotografiat, iar imaginile au ajuns pe reţelele de socializare. Petrecere a fost şi în zona de nord a Capitalei, unde muzica a animat cluburile. 

La miezul nopţii, însă, s-a lăsat liniştea. Șapte zone centrale din Capitală au devenit, începând de sâmbătă, spaţii de promenadă în weekend-uri, în cadrul programului Străzi Deschise. Proiectul se desfăşoară până pe data de 17 octombrie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » În prima zi de weekend fără mașini, Calea Victoriei a devenit epicentrul distracției. Bucureștenii au ieşit la plimbare sau la terasele din zonă