Antena Meniu Search
x

In zidurile Parlamentului Romaniei au aparut fisuri

Parlamentul se crapa! La propriu. Au aparut fisuri in zidurile celei mai mari cladiri din Europa, Casa Poporului

Vezi și

“Scara monumentala sta sa cada, este intrarea oficiala in Camera Deputatilor si ar fi penibil sa inchizi scara monumentala”, a spus Valeriu Zgonea.

Si totusi, mandria parlamentarilor, scara monumentala, ar putea fi inchisa pana la sfarsitul anului. Cinci milioane de lei costa reparatia. Suma pe care deputatii spun ca nu o au. Cum, necum, alesii au gasit bani pentru confortul lor. Vor cumpara 50 de masini de teren pentru cei cu functii de conducere. “Sper sa le cumparam in rate cu un credit furnizor, astfel incat anul acesta sa nu dam niciun ban”, a adaugat Zgonea.

De la anul, vor plati, insa, peste trei milioane de lei, pentru masini. Intre timp, scara monumentala ar putea sa cada oricand.

Aici sunt primiti toti sefii de stat. Pe aici au trecut si Angela merkel si secretarul general al NATO, Andres Fogh Rasmunsen. Mare minune, insa, ca nu s-au impiedicat de lespezile lipsa din scara monumentala

“Scara aceea este urgenta zero pentru ca este si cartea de vizita de intrare in aceasta cladire si pe urma sunt soclurile fatadelor care au inceput sa cada. Tot ce se face dupa ureche se strica”, a spus arhitectul Casei Poporului.

De aproape zece ani, toti cei care s-au ocupat de administrarea Casei Poporului au investit in orice altceva numai in cladire nu. Indiferent de culoarea politica. Asa ca nici nu-i de mirare ca toate, incep acum, sa se darame.

Crapaturi ca acestea in constructie nu sunt doar acolo. Sunt multe alte incaperi din Parlament, care ar avea nevoie urgenta de reparatii.

Parlamentul are un buget de aproape 300 de milioane de lei. Alesii spun, insa, ca banii nu le ajung nici pentru cheltuielile lor si ale angajatilor, adica salarii, indemnizatii, masini, telefoane si cazare. Investitiile in Casa Poporului, a doua ca marime din lume, mai asteapta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » In zidurile Parlamentului Romaniei au aparut fisuri