Antena Meniu Search
x

Înainte să vină Moş Crăciun la ei, au mers ei la Moş Crăciun. Primii turişti români au plecat spre Laponia

Cei care nu mai au răbdare până la Crăciun pot merge să-l vadă pe Moşul la el acasă. Vor fi aşteptaţi de spiriduşi, se vor plimba cu sania trasă de reni.

Vezi și

Cei care nu mai au răbdare până la Crăciun pot merge să-l vadă pe Moşul la el acasă. Vor fi aşteptaţi de spiriduşi, se vor plimba cu sania trasă de reni şi îşi vor primi cadourile direct de la Moş Crăciun. Primii turişti au decolat spre Laponia în această dimineaţă, cu primul charter care zboară din România spre ţinutul magic din Finlanda. 

La peste 3.000 de kilometri distanţă, în Laponia, Moş Crăciun face pregătiri pentru turiştii care îi vor trece pragul. Primii vizitatori din România au plecat spre el în această dimineaţă. În paşi de dans. 

Răzvan are 7 ani şi un vis pe cale să se împlinească: să îl cunoască pe Moş Crăciun, în carne şi oase. "În ţara lui Moş Crăciun! Şi am să merg la casa lui şi cu sania trasă de Husky şi cu sania trasă de el. Şi am să-i văd pe Rudolf şi ceilalţi reni."

De magia Crăciunului se va bucura, chiar în casa Moşului, şi Erica. La 12 ani, are deja planurile făcute: "O să fac casă de turtă dulce cu doamna Crăciun, o să merg la oficiul poştal al lui Moş Crăciun şi o să văd cum se împachetează cadourile."

Pe acelaşi subiect

Şi cei mari sunt la fel de nerăbdători să păşească pe tărâmul Moşului. 

O excursie de Crăciun în ţara Moşului porneşte de la 1.826 de euro. În preţ, sunt incluse zborul, cazarea la un hotel de patru stele cu demipensiune, plimbările cu sania trasă de husky şi, bineînţeles, vizita acasă la Moş Crăciun. Pentru copii, tariful este mai mic, de 1.364 de euro. 

Agenţiile de turism s-au gândit şi la cei care duc dorul vremii însorite. Destinaţiile exotice sunt la mare căutare de Revelion. Spre exemplu, un sejur de şapte nopţi cu all inclusive în Republica Dominicană costă în jur de 1.600 de euro. În Maldive, o altă destinaţie foarte căutată, turiştii vor plăti între două şi cinci mii de euro pentru un sejur. Vor petrece, însă, noaptea dintre ani în mijlocul Oceanului Indian, la 30 de grade Celsius.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Înainte să vină Moş Crăciun la ei, au mers ei la Moş Crăciun. Primii turişti români au plecat spre Laponia