Antena Meniu Search
x

Începe examenul de Bacalaureat. Ce măsuri speciale au fost luate

Emoţii uriaşe pentru elevii care au absolvit clasa a 12-a. Examenul de Bacalaureat începe cu prima probă la limba şi literatura română. Peste 155 de mii de candidaţi s-au înscris la această sesiune.

de Redactia Observator

la 22.06.2020, 10:39

Vezi și
  • Elevii vor fi triaţi epidemiologic.
  • Intrarea în sala de examen se face până la ora opt şi jumătate.

Zi plină cu emoţii, şi asta pentru că va fi un examen diferit faţă de anul trecut. Elevii vor fi triaţi epidemiologic şi trebuie să ajungă în sala de examen până la ora opt şi jumătate.

De la ora nouă vor primi subiectele la limba şi literatura română şi vor avea trei ore să le rezolve. Marţi are loc proba la limba maternă iar miercuri, cea obligatorie a profilului. Ultima probă, cea la alegere a profilului, e programată joi. Iar rezultatele vor fi afişate pe 30 iunie.

Candidaţii vor primi un cod unic şi doar acesta va fi tipărit pe liste, cu nota şi media, fără numele lor. Elevii vor fi supravegheaţi video şi audio cu ajutorul unor camere. Peste 155 de mii de candidaţi s-au înscris la această sesiune.

În jur de 123 de mii sunt absolvenţi de liceu din promoţia curentă. Restul, din promoţiile anterioare. Ce măsuri de prevenire împotriva coronavirusului trebuie să respecte elevii aflaţi în materialul următor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Începe examenul de Bacalaureat. Ce măsuri speciale au fost luate