Antena Meniu Search
x

Video Incertitudine cu privire la concertele de vara aceasta. Artiștii sunt pregătiți, oficialii ezită

Mulţime de fani, mâinile în aer şi o atmosferă de care ne e dor. Concertele sunt cea mai aşteptată relaxare de către spectatori şi artişti deopotrivă. Deşi a anunţat noi relaxări de la 1 iunie, premierul Florin Cîţu a ezitat să spună dacă prima zi de vară va aduce artiştii şi fanii faţă în faţă.

de Redactia Observator

la 23.05.2021, 22:49

Vezi și

Sunt imaginile libertăţii absolute şi ale vieţii fără griji. Concertele sunt cele mai aşteptate evenimente şi relaxarea la care visează cei mai mulţi tineri. Speranţe ar fi. Cu puţin peste 4 milioane de persoane vaccinate, România se apropie de ţinta de 30 la sută din populaţie imunizată cu ser anti-Covid. De o săptămână, masca nu mai e obligatorie în exterior, iar la câteva meciuri de fotbal s-a permis accesul spectatorilor.

Florin Cîţu, premier: Vrem, de la 1 iunie, să venim cu alte măsuri. 

Pentru artişti, incertitudinea ultimului an a fost un calvar. Departe de cei de la care îşi luau energia şi inspiraţia, au supravieţuit profesional cu gândul la ziua în care vor fi iar pe scenă, în faţa unei mulţimi de fani. 

Ştefan Bănică, cântăreţ: Plănuiesc să încep un spectacol de teatru nou sau chiar un turneu cu concerte. Dar sunt conştient că lucrurile astea pot fi date peste cap în secunda 2. Aşteptăm ca aceste restricţii să fie date la o parte pentru noi, pentru cei de pe scenă.

Loredana Groza, cântăreaţă: Pentru concerte au început să apară propuneri. Oamenii sunt încă intimidaţi de situaţie. Fără muzică nu se poate trăi, şi fără cântat, şi fără dans, aceasta senzaţie de fericire pe care ţi-o dă muzica. 

Şi, de dragul muzicii, şi artiştii, şi spectatorii sunt dispuşi să respecte orice condiţie. Concertele s-ar putea relua cu un număr redus de oameni. Până acum, au fost organizate evenimente-pilot, la care au avut acces doar persoanele vaccinate şi testate. Într-o primă fază, ar putea fi permisă desfăşurarea concertelor doar în aer liber. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Incertitudine cu privire la concertele de vara aceasta. Artiștii sunt pregătiți, oficialii ezită