Antena Meniu Search
x

Incident incredibil la Arad. Morminte şi monumente funerare făcute praf de autori necunoscuţi

Mai multe monumente funerare din cimitir au fost distruse la Sânmartin, localitate care aparţine de comuna Macea. Acestea au fost rupte, sparte, sfărâmate, aparent fără niciun scop. Primarul comunei, Ciprian Otlăcan îndeamnă populaţia să ajute oamenii legii cu informaţii.

Incident incredibil la Arad. Morminte şi monumente funerare făcute praf de autori necunoscuţi

Mai multe monumente funerare din cimitir au fost distruse la Sânmartin, localitate care aparţine de comuna Macea. Acestea au fost rupte, sparte, sfărâmate, aparent fără niciun scop. Primarul comunei, Ciprian Otlăcan îndeamnă populaţia să ajute oamenii legii cu informaţii, informează presa locală.

"Am aflat că au fost distruse mai multe monumente funerare. Nu ştim cine a putut să facă aşa ceva. Din păcate, nu prea avem ce face. Cimitirul este îngrădit, ce ţine de noi este făcut. Locuitorii din Sânmartin ar trebui să se adreseze Poliţiei pentru a-i găsi pe cei care au făcut aşa ceva”, a spus Otlăcan.

La Poliţia Macea şi nici la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad nu a fost depusă nicio plângere faţă de faptele comise în cimitirul din Sânmartin, deşi pe reţelele de socializare au apărut fotografii care arată dezastrul din cimitir.

Incidentul nu este o premieră. În urmă cu câţiva ani, acelaşi cimitir a mai căzut pradă vandalilor. La momentul respectiv, organele de cercetare au descoperit că vinovaţi ar fi nişte adolescenţi teribilişti care au decis că se pot distra spărgând crucile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Incident incredibil la Arad. Morminte şi monumente funerare făcute praf de autori necunoscuţi