Antena Meniu Search
x

Informare meteo de ultimă oră! Meteorologii anunţă schimbări ale vremii în următoarele zile. Când apar ninsorile

După o primă zi a anului 2018 cu temperaturi ridicate, pentru această perioadă, ANM anunță o schimbarea a vremii pentru următoarele zile.

După o primă zi a anului 2018 cu temperaturi ridicate, pentru această perioadă, ANM anunță o schimbarea a vremii pentru următoarele zile.

Alina Șerban, meteorolog de serviciu, a declarat că doar astăzi se vor înregistra temperaturi care sunt peste limita considerată normală a acestei perioade. 

"Putem spune ca nu este normal, sunt temperaturi mai ridicate decât ar trebuie să fie la aceasta data. Adică, pe parcurusl zilei așteptam temperaturi de la 10 până la 14 grade. Aceste temperaturi sunt cu peste 10 grade mai ridicate decât in mod normal", a precizat aceasta.

Alina Șerban a menționat, însă că vremea se va schimba în următoarele zile. "Cald va fi doar astazi, pentru că mâine vom avea o ușoara răcire a vrmeii. Ne apropiem de temperaturile normale și o vreme inchisă. Adica cerul va fi mai mult acoperit de nori, se vor semnala precipitatii, la început in vest și dupa-amiaza și seara și in restul regiunilor. Vor fi ân primul rând ploi, dar la deal, lapoviță și la munte ninsori. Pe parcurul noptilor temperaturile nu vor cobora foarte mult, nu vor scadea sub 0 grade decât in dealurile sudice și depreisuni, iar poimanie noapte, miercuri spre joi când cerul se va degaja usor, vor avea temperaturi usor negative in sud, est și centru", a precizat meteorologul.

Întrebată dacă ne putem aștepta la ninsori abundente în următoarele zile, meteorologul ANM a declarat: "Deocamdată această săptămână nu. Vor apărea ninsori miercuri noapte, în Centru, Transilvania și Maramureș, dar nu vorbim de ninsori abundente".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Informare meteo de ultimă oră! Meteorologii anunţă schimbări ale vremii în următoarele zile. Când apar ninsorile