Antena Meniu Search
x

Inmormantarea lui George Ciobanu, soferul autocarului prabusit in Muntenegru

Pentru politistul George Ciobanu, a fost ultima misiune. Ultima cursa. Si ultimul drum. Si-a gasit odihna langa casa, intr-un cimitir din Voluntari, Ilfov

Vezi și

Si-a luat vacanta pentru moarte. Era politist la Capitala. In timpul liber, era sofer de autocar. A plecat in aceasta cursa in locul altuia. Asa i-a fost scris. O soarta care nu tine cont de schimbul de tura. George Ciobanu avea 45 de ani. Era la volanul autocarului in secunda care a trimis Romania in doliu. Astazi a fost el insusi pasagerul unei ultime curse. Spre cer. A fost inmormantat in ziua de doliu national. Colegii lui si-au luat ramas bun.

Vestea a cazut ca un traznet pentru toti cei care l-au cunoscut. Era un coleg bun si un politist cu rezultate bune. Si a luat concediu ca sa plece ca sofer in excursia din Muntenegru. Muncea in plus pentru familia lui. A fost o ceremonie emotionanta azi la Cimitirul Andronache. Ancheta este incalcita. Initial s-a spus ca George Ciobanu se afla la volanul masinii. Azi, au existat informatii potrivit carora la volan s-ar fi aflat Ion Margarit. Grav ranit la spitalul de urgenta Floreasca. In fata acestei tragedii, cine a fost de fapt la volan, aproape ca nu mai conteaza. Conteaza ca cerul a plouat inca de aseara, de cand aeronava cu sicrie a aterizat la Otopeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Inmormantarea lui George Ciobanu, soferul autocarului prabusit in Muntenegru