Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Inspiraţi din viaţa americanilor, tot mai mulţi tineri români îşi doresc să devină influenceri!

Inspiraţi din viaţa americanilor, tot mai mulţi tineri români îşi doresc să devină influenceri. Pare meseria secolului.

de Redactia Observator

la 19.03.2018 , 21:39

Inspiraţi din viaţa americanilor, tot mai mulţi tineri români îşi doresc să devină influenceri. Pare meseria secolului. Ai nevoie doar de o cameră de filmat performantă şi de multă carismă, se laudă ei. Au atâta faimă pe internet, încât firme celebre le oferă produse sau servicii pentru a la aduce publicitate şi, desigur, vânzări. Cei care trăiesc din asta câştigă chiar şi mii de euro lunar.

Ioana Dumitrache nu lucrează într-o corporaţie, ci într-un dormitor transformat în studio. A devenit influencer când avea 26 de ani. Astăzi, are 12 milioane de urmăritori numai pe o singură reţea de socializare.

Acum câştigă chiar şi 4000 de euro lunar. Iar dacă ar accepta toate colaborările suma s-ar dubla. Pentru că stabilesc o modă, influencerii promovează produsele pe care le primesc de la mai multe firme şi le prezintă internauţilor. Pentru o astfel de publicitate, brandurile plătesc bani frumoşi. 

Vezi și

Uneori, influencerii colaborează între ei, ca să facă schimb de clienţi virtuali. 

Denisa postează trei clipuri într-o săptămână. Şi-a făcut o meserie din asta după ce a fost în America şi a văzut tineri care s-au îmbogăţit. Însă, au fost şi cei care au profitat de popularitatea lor. Un hotel din Dublin nu mai cazează influenceri după ce o tânără din Marea Britanie a cerut să fie cazată gratuit, pentru faima sa care aduce publicitate. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Inspiraţi din viaţa americanilor, tot mai mulţi tineri români îşi doresc să devină influenceri!