Antena Meniu Search
x

Instructor auto de autocamion, prins beat, cu un elev la volan

Şcoala auto implicată în scandalul permiselor date pe şpagă a ajuns din nou în vizorul poliţiei! De această dată, un instructor a fost prins de agenţii de la Rutieră în timp ce era cu un elev în autocamionul-şcoală, deşi băuse alcool.

de Redactia Observator

la 15.05.2019, 16:55

Vezi și

Şcoala auto implicată în scandalul permiselor date pe şpagă a ajuns din nou în vizorul poliţiei! De această dată, un instructor a fost prins de agenţii de la Rutieră în timp ce era cu un elev în autocamionul-şcoală, deşi băuse alcool. Bărbatul a rămas fără permis pe o perioadă nedeterminată şi fără dreptul de a mai preda lecţii de conducere.

Un control de rutină al poliţiei rutiere din Piteşti a scos la iveală un lucru foarte grav. Mulţi şoferi se urcă la volan cu toate că au băut. În această dimineaţă printre cei prinşi sub influenţa alcoolului a fost şi un instructor auto.

Aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,57 miligrame de alcool pur în aerul expirat, aşa că instructorul a fost dus la spital pentru a i se recolta probe biologice. Pe numele lui a fost deschis şi un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, asta deşi bărbatul nu era la volan. Cu toate că a fost prins în fapt bărbatul nu a vrut să comenteze incidentul.

Pentru fapta sa instructorul a rămas fără permis pe perioadă nelimitată. Cum meseria lui depinde de existenţa dreptului de a conduce, bărbatul a rămas fără locul de muncă - cel puţin pentru moment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Instructor auto de autocamion, prins beat, cu un elev la volan