Antena Meniu Search
x

Întâlnire CUTREMURĂTOARE, după 25 de ani! Un tânăr a aflat că a fost salvat dintr-o pubelă şi a decis să pornească în căutarea salvatorului! Povestea care înmoaie inimi

Un bărbat din Statele Unite a descoperit că în urmă cu 25 de ani, un poliţist i-a salvat viaţa, după ce mama sa îl aruncase într-o pubelă şi, odată ajuns la maturitate, a decis să îşi cunoască salvatorul şi sp îi strângă mâna.

Un bărbat din Statele Unite a descoperit că în urmă cu 25 de ani, un poliţist i-a salvat viaţa, după ce mama sa îl aruncase într-o pubelă şi, odată ajuns la maturitate, a decis să îşi cunoască salvatorul şi să îi strângă mâna.

Incidentul s-a petrecut într-o noapte friguroasă de 21 noiembrie 1989, în Santa Ana, California. În timp ce inspecta o crimă, poliţistul Michael Buelna a auzit un plânset.

A mers după bocetul bebeluşului, iar când s-a apropiat, a fot şocat de ce găsise: un bebeluş, plângând, care zăcea slăbit în mormanele de gunoaie.

Poliţistul a observat că bebeluşul a fost abandonat imediat după ce a fost născut, deoarece avea cordonul ombilical netăiat şi era învelit în mucoasa. 

În momentul în care Buelna l-a luat în braţe, a observat că bebeluşul nu putea respiră corect, iar atunci i-a acordat primul ajutor, după care l-a transportat la un spital din apropiere.

S-a ataşat rapid de băieţel şi a decis să-l numească Adam. 

În timp ce Buelna a iniţiat procedura de adopţie, Adam a fost încredinţat cuplului Elizabeth Barton şi Daniel Fernandez, din Orange County. Noii părinţi au hotărât să-l numească pe copil Robin. 

Viaţă lui Robin în sânul noii familii a fost una lipsită de griji. Părinţii adoptivi l-au înconjurat de iubire şi i-au oferit "o viaţă minunată", notează Life Daily. 

Odată ajuns la maturitate, părinţii adoptivi au decis că a venit momentul să îi spună adevărul, iar atunci Robin a dorit să îi strîngă mâna salvatorului.

De asemenea, tânărul a mers mai departe şi a căutat informaţii despre mama sa biologică. Se numeşte Serena Diaz şi se pare că şi-a primit pedeapsa după ce şi-a abandonat copilul.

Diez are de executat ani grei de închisoaredupă ce a fost acuzată de tentativă de omor.  În ciuda faptul că l-a abandonat, Robin a iertat-o şi acum păstrează legătură. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Întâlnire CUTREMURĂTOARE, după 25 de ani! Un tânăr a aflat că a fost salvat dintr-o pubelă şi a decis să pornească în căutarea salvatorului! Povestea care înmoaie inimi