Elena Hasna lăudată de Serge Lama, compozitorul francez

Publicat: 18.12.2013, 19:31.
Actualizat: 19.12.2013, 13:43

Graţie departamentului Digital al Antenei Group, compozitorul piesei "Je suis malade" a auzit interpretarea Elenei, copila care a smuls aplauze cu un moment magic la Next Star.

"Aţi fost mulţi care ne-aţi cerut să distribuim acest video. Melodia Sunt bolnav a rupt frontierele", a scris Serge Lama pe pagina sa de facebook, imediat ce a primit un mesaj care conţinea clipul, din partea departamentului Digital al Antenei Group.

De aseară, comentariile curg pe pagina lui Lama. Elena este "viitoarea Celine Dion" şi "micuţa Dalida" pentru fanii ei francezi.

Am primit mai multe solicitări de la case de producţie din Franţa, spune acum Elena.

Au fost mulţi impresionaţi de interpretarea fetiţei din Târgu Jiu. Peste 1 milion 600 de mii de vizualizări a înregistrat filmuleţul pe site-ul Antena1.ro.

La 12 ani, Elena a interpretat perfect o piesă grea, cântată de Lara Fabian şi compusă de Serge Lama. Iar după peste 1 milion de vizualizări pe site-ul Antena1.ro, înregistrarea a fost postată chiar de compozitorul francez pe pagina lui de Facebook.

Este chiar Lara Fabian cea care cântă?, s-au întrebat francezii, care-i spun acum copilei viitoarea Celine Dion sau viitoarea Dalida.

Astăzi, Elena a mai primit un premiu. O diplomă de excelenţă, la ea acasă, în Târgu Jiu.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.