Antena Meniu Search
x

Cazarea pe litoral la pensiunile cu circuit închis, doar cu interviu

Un nou concept de cazare prinde contur pe litoral. Vorbim despre pensiunile cu circuit închis unde clienţii trebuie să treacă de un interviu ca să obţină biletul de intrare. Musafirii sunt aleşi pe sprânceană de proprietari, dar apoi cei mai mulţi revin an de an pentru că găsesc linişte. 

de Redactia Observator

la 08.07.2019, 22:20

Vezi și

Un nou concept de cazare prinde contur pe litoral. Vorbim despre pensiunile cu circuit închis unde clienţii trebuie să treacă de un interviu ca să obţină biletul de intrare. Musafirii sunt aleşi pe sprânceană de proprietari, dar apoi cei mai mulţi revin an de an pentru că găsesc linişte, confort şi locuri de poveste. 

O casă de vacanţă sută la sută ecologică, construită numai din materiale reciclate, este proiectul de suflet al unui arhitect din Constanţa. Piesele de mobilier şi decoraţiunile le-a cumpărat de la oamenii din sat şi apoi le-a recondiţionat. La final, mulţumit de rezultat a decis să împartă casa cu câţiva oaspeţi. 

Proiectul s-a născut acum 10 ani şi a fost inspirat chiar de către fiul cuplului.

Vila are şase camere iar turiştii sunt atent aleşi după "un interviu" la telefon şi pe email. O dată trecut testul, mulţi se întorc an de an, vrăjiţi de atmosferă. 

O cameră costă 280 de lei pe noapte.

La câţiva kilometri distanţă, pe plaja de la Cap Midia, se află un alt loc de cazare unde se obţine greu bilet de intrare - Corturile indiene. 

Vacanţa într-un cort indian vă poate oferi libertatea de care aveţi nevoie în vacanţă dar şi bună dispoziţie pentru că de aici puteţi vedea în fiecare dimineaţă răsăritul.

Şi în Năvodari, hotelierii au gândit unităţi de cazare care îşi deschid porţile aceloraşi clienţi. 

Unul dintre hoteluri are doar 10 camere iar o noapte de cazare costă 450 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cazarea pe litoral la pensiunile cu circuit închis, doar cu interviu