Antena Meniu Search
x

Irina a fost dată dispărută acum opt zile și a fost găsită fără viață în râul Olt

Irina a fost dată dispărută acum opt zile și a fost găsită fără viață în râul Olt. Tânăra de 27 de ani din Slatina a plecat de acasă duminica trecută, fără să lase vreun semn în urma ei. Iubitul ei a alertat autoritățile. După exact o săptămână, a fost găsită înecată.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 04.05.2020, 12:18

Tânără dispărută
Irina avea 27 de ani - Facebook
  • Irina avea 27 de ani și a plecat de acasă fără să lase vreun semn.
  • Iubitul ei, alături de care locuia, a alertat poliția, duminica trecută.

Femeia găsită decedată în râul Olt, în zona debarcaderului din municipiul Slatina, este Irina Nicoleta Marcu, tânăra de 27 de ani care a fost dată dispărută pe 26 aprilie, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

"În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că trupul neînsufleţit găsit în râul Olt aparţine tinerei dată dispărută la data de 26 aprilie. Nu există suspiciuni de omor în cauză", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Cadavrul unei femei a fost scos, duminică după-amiază, din râul Olt, de către pompieri. Corpul acesteia era la o distanţă de circa doi metri de mal, în zona debarcaderului de la Plaja Olt din municipiul Slatina.

În zonă s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, care a început cercetările pentru identificarea persoanei decedate şi pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul. Pe corpul femeii nu au fost observate urme de violenţă.

În urmă cu o săptămână, o tânără de 27 de ani a fost dată dispărută, după ce ar fi plecat voluntar din locuinţa din Slatina şi nu a mai revenit. Femeia a fost căutată inclusiv în râul Olt, cu ajutorul pompierilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Irina a fost dată dispărută acum opt zile și a fost găsită fără viață în râul Olt