Antena Meniu Search
x

După pandemie, cu dor de cinema. Ce filme ne recomandă Irina Margareta Nistor

Încet încet, restricţiile se relaxează, asa că o să putem reveni şi în cinematografe. Am încercat să aflăm când vom putea face asta și ce noutăţi vor deschide sezonul, Irina Margareta Nistor ne-a vorbit despre premiere, actori, reuşite şi aşteptări.

de Redactia Observator

la 11.06.2020, 14:44

Vezi și
  • Începutul lunii iulie ne aduce două filme.
  • Femeia Fantastică va salva din nou lumea.

Oraşul îngerilor dă tonul în materie de filme, aşă că noi am făcut o vizită virtuală şi ne-am întors cu veşti bune. Începutul lunii iulie ne aduce două filme: Mulan, al celor de la Disney şi Tenet, unde un singur om reuşeste să prevină al treilea razboi mondial.

Irina Margareta Nistor, critic de film: Sunt dintre cele mai aşteptate pentru că intră în categoria filmelor care trebuie văzute cu public împrejur. Adică, bucuria aia teribilă sau intensitatea unor scene pe care nu le poţi simţi aşa, de unul singur.

Întrebată pe care îl aşteaptă cu nerăbdare:.

Irina Margareta Nistor, critic de film: Mulin, siiigur. Ştiu, ştiu, o să spuneţi că iar ne ducem spre chinezi şi am avut parte de ei suficient sau, mă rog. De acolo a început toată nebunia, dar. Da, pentru că personajul principal este o fată, în al doilea rând pentru că a existat şi un desen animat, pentru că e Disney şi el ştie, a ştiut dintotdeauna să ne facă viaţa mai frumoasă.

Trecem mai departe. La ce alte filme noi să ne aşteptăm?

Irina Margareta Nistor, critic de film: Există un film făcut de Kenneth Branagh, care după ce a facut Crima din Orient Express, s-a dus spre Moarte pe Nil şi urmează să fie lansat.

Chiar daca nu ne-a putut da o mana de ajutor cu pandemia, Femeia Fantastică va salva din nou lumea. Dar doar în cinema.

Irina Margareta Nistor, critic de film: Din nou, un film cu supereroi, ca să mulţumească pe absolut toată lumea.

În România, închiderea cinematografelor a venit în cel mai prost moment posibil. Cel în care filme tocmai lansate începeau să adune tot mai mulţi fani.

Letiţia Vlădescu, actriţă: Am avut aproape două săptămâni în cinema. Deja din primele zile erau nişte cifre care, pentru mine personal, clar nu au existat până acum în această viaţă profesională, cred că nici pentru ei, dar. nici pentru filmul românesc. Şi atunci, a fost aşa o mare bucurie. A fost ca o prăjitură din care am putut să iau cireaşa că a şi fost preluată mai departe şi pot să spun ca ajunge să mă bucure. Pot să spun ca a fost un record absolut. Ultimele zile am inţeles că oamenii au trebuit să fie puşi separat din cauză că deja se dăduse o stare de alertă, cred în acel moment. Şi oamenii tot mergeau la cinema.

Şi totuşi, ce e de făcut pentru cei care vor mai mult decât un film, pe canapea. O soluţie ar fi cinema-ul de tip drive in.

Letiţia Vlădescu, actriţă: Cred că e un mare ajutor că s-a intâmplat asta şi la noi şi sunt foarte fericită. Şi sunt convinsă că se vor gasi soluţii, soluţii de genul acesta ar trebui găsite. Atât pentru proiectele generale, cât şi pentru proiectele din care fac parte.

Irina Margareta Nistor, critic de film: Ştii cum e, la cinema te îndrăgosteşti, la cinema de multe ori sunt cererile de căsătorie, dar deja era o moda în ultimii ani în direcţia asta. La cinema te cunoşti cu cineva, iţi poate schimba destinul nu numai cu ce e pe ecran, dar şi cu ce e împrejur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » După pandemie, cu dor de cinema. Ce filme ne recomandă Irina Margareta Nistor