Antena Meniu Search
x

Iuliana s-a întâlnit cu fosta amantă a soţului său într-un magazin din Iaşi şi a pălmuit-o. Pentru fapta sa, femeia a fost condamnată

O adevărată telenovelă a avut loc la Iaşi. O femeie a fost condamnată că a luat-o la bătaie pe fosta amantă a soţului său, după ce cele două s-au întâlnit într-un magazin.

de Monica Palade

la 20.01.2021, 14:57

Iuliana s-a întâlnit cu fosta amantă a soţului său într-un magazin din Iaşi şi a pălmuit-o. Pentru fapta sa, femeia a fost condamnată - Profimedia

Incidentul s-a petrecut în luna septembrie 2017 şi a durat doar 30 de secunde. Suficiente clipe însă ca magistraţii să dea o pedeapsă de un an de zilce cu suspendare agresoarei, pe motiv că „este o persoană responsabilă, absolventă de studii superioare şi integrată în societate” şi să o oblige să plătească daune morale de 1.000 de euro faţă de victimă.

Nemulţumită însă de sentinţă, Iuliana a făcut recurs, iar apelul urmează să se judece pe 1 februarie, scrie ziaruldeiasi.ro.

Cum s-au petrecut faptele

Potrivit anchetatorilor, fosta amantă a plecat la cumpărături cu fiul său de cinci ani. Într-unul din magazinele complexului, femeia s-a întâlnit cu Iuliana. În faţa instanţei, aceasta a spus că a fost insultată şi că „a văzut negru în faţa ochilor” şi nu-şi mai aminteşte ce s-a petrecut.

Martorii însă spun că agresoarea s-a dus glonţ la victimă şi a pălmuit-o de două ori, după care a lovit-o cu pumnul în zona nasului. Motivul? În urmă cu trei ani aceasta ar fi avut o relaţie extraconjugală cu bărbatul Iulianei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Iuliana s-a întâlnit cu fosta amantă a soţului său într-un magazin din Iaşi şi a pălmuit-o. Pentru fapta sa, femeia a fost condamnată