Antena Meniu Search
x

Jaf în Cluj Napoca, sub ochii a zeci de oameni

O studentă din Cluj Napoca a rămas fără un telefon de 3000 de lei, bani şi acte după ce a căzut victimă unui hoţ de buzunare

Vezi și

O studentă din Cluj Napoca a rămas fără un telefon de 3000 de lei, bani şi acte după ce a căzut victimă unui hoţ de buzunare

Totul s-a întâmplat sub ochii pasagerilor, care au strigat "hoţul" abia după ce acesta a dispărut. Frica lor a fost un camuflaj pentru pungaş. Camerele de supraveghere au prins momentul furtului dar nimeni nu ştie cine este individul. Poliţiştii spun că cel mai bine ne ferim chiar noi, având grijă de bunurile noastre.

Era opt dimineaţa. Oră de vârf pentru mijloacele de transport în comun dar şi pentru hoţii de buzunare. Neatenţia ei a fost un prilej pentru pungaş. Prada odată expusă, acesta a acţionat.

La prima staţie, o doamnă a repetat de două ori că s-a furat un portofel. Nu înainte ca bărbatul să dispară fără urmă. Cu un telefonul mobil în valoare de 3000 de lei, un portofel cu bani şi actele studentei. De frică, nimeni nu a zis nimic. Pasagerii au vociferat doar când tânăra a cerut să coboare din autobuz.

Şoferul a oprit abia în staţie, când era deja prea târziu. Tânăra nu i-a mai dat de urmă. Aşa că a apelat la poliţie.

E un telefon performant şi toată lumea îmi spune că doar printr-un semnal se poate detecta, dar poliţia spune că nu poate face nimic.

În cauză poliţia efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Şi totuşi, identitatea bărbatului rămâne încă un mister. Şi pentru ea şi pentru poliţişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Jaf în Cluj Napoca, sub ochii a zeci de oameni