Antena Meniu Search
x

Video Jaf la drumul mare în Jilava. Hoții au dispărut cu o geantă cu 650 de mii de lei, după un accident cu șapte mașini

A fost jaf la drumul mare, aseară, în localitatea Jilava din judeţul Ilfov. Doi indivizi au reuşit să fure 650 de mii de lei din maşina unui bărbat. A fost apoi o urmărire ca-n filme, protagoniştii fiind păgubitul şi tâlharii. Totul s-a terminat cu un accident în lanţ, în care au fost implicate şapte maşini. Trei oameni au ajuns la spital.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 25.11.2020, 08:10

Vezi și
  • Doi indivizi au reuşit să fure 650 de mii de lei din maşina unui bărbat
  • Trei persoane au fost rănite în carambolul cu șapte mașini.

O tânără povesteşte că, în jurul orelor 17.30, în drumul ei spre casă, a văzut o parte din jaf.

”Eu am văzut oameni care strigau şi au plecat în direcţia aceea. Prima maşină, din câte am înţeles, a făcut intenţionat accidentul, a pus frână, probabil, să intre a doua maşină în dânşii”, spune ea.

Conform primelor informaţii, hoţii au încercat să fugă cu această maşină înmatriculată în Bulgaria. În urma lor au plecat victimele. Însă, la intrarea pe DN 5 s-a produs accidentul. În total, în câteva secunde, 7 maşini s-au făcut praf.

”Fiind coloană şi pe o parte şi pe alta, ei au dat să fugă printre ele şi le-au implicat pe toate. Au lovit o parte, au ricoşat din alea în astea”, spune un șofer păgubit.

Bărbatul spune că şi el aştepta în coloană când a fost lovit din spate de maşina hoţilor. Apoi a văzut doi tineri care coboară din ea şi fug. Iar după ei şoferul celei de-a doua maşini.

”Mi s-au părut tineri. Ce i-am văzut din fugă, nu ştiam ce se întâmplă. Şi am văzut pe cineva care fuge, atâta tot”, a mai spus el.

Martorii spun că omul a fost urmărit din momentul în care a plecat de la bancă.

”La ora 17:53, o altă persoană a sesizat faptul că nepotul său a fost implicat într-un accident și anterior i-ar fi fost furată o geantă, ce conținea suma de 650.000 de lei, pe care o lăsase într-un autoturism parcat în fața imobilului de domiciliu, din localitatea Sintești”, a declarat purtătorul de cuvânt la IPJ Ilfov, Anne Marie Ciolcă.

Trei persoane au fost rănite în carambol. Poliţiştii fac cercetări acum în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Jaf la drumul mare în Jilava. Hoții au dispărut cu o geantă cu 650 de mii de lei, după un accident cu șapte mașini