Antena Meniu Search
x

UPDATE! Jaf la o agentie loto din orasul Rovinari

Un barbat din Gorj a reusit sa castige la loto fara sa joace vreun numar. Cu un cutit in mana a intrat intr-o agentie si a luat toti banii din casa. A fugit apoi cu potul. Extragerea cu forta a fost surprinsa de camerele de supraveghere.

Vezi și

Barbatul si-a incercat norocul la sfarsitul programului, cand in agentia loto mai era o singura angajata. A intrat cu un cutit in mana, s-a uitat in toate partile si dupa ce s-a asigurat ca nu-l deranjeaza nimeni, a intrat peste casiera.

Chiar si asa, hotul a reusit sa castige un premiu de 4.000 de lei. Angajata loteriei spune ca i-a pus cutitul la gat si i-a cerut banii. Ba chiar i-a dat si cheile cu care stia ca se dechide seiful. Doar ca grosul banilor era deja in banca. “O persoana a patruns in agentie, unde, sub amenintara cutitului, i a sustras o suma de bani provenita din incasarile din ziua respectiva”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Gorj Romina Dochian.

Politistii sustin ca femeia are o mare parte din vina. Trebuia sa numere banii in conditii de maxima siguranta: sa inchida usa agentiei, grilajul metalic, precum si usa camerei in care se aflau banii. Dar ea nu a facut nimic din toate acestea. Motiv pentru care se numara acum printre suspecti.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Jaf la o agentie loto din orasul Rovinari