Antena Meniu Search
x

Un jandarm din Bistriţa Năsăud a reuşit să obţină titlul de Mister Physique la un concurs de culturism, în Italia

Cel mai frumos bărbat din România stă camuflat în haine de jandarm. În viaţa de zi cu zi, misiunea lui este să deschidă cu forţa uşile infractorilor. Iar pentru asta petrece ore în şir în sala de forţă.

Vezi și

Cel mai frumos bărbat din România stă camuflat în haine de jandarm. În viaţa de zi cu zi, misiunea lui este să deschidă cu forţa uşile infractorilor. Iar pentru asta petrece ore în şir în sala de forţă. A fost doar o chestiune de timp până când tânărul jandarm a urcat pe podiumurile concursurilor de fitness. 

Are 28 de ani şi un raft plin de trofee şi medalii. Alexandru Sucutărdean a câștigat locul intai la categoria Mister Physique, la concursul Mister Universe, desfășurat în Italia. Iar când nu este la serviciu sau la competiţii, tânărul se antrenează intens în sala de forţă.

Iar faptul că-şi dezvoltă musculatura nu face decât să-l ajute la muncă, pentru că bistriţeanul face parte din brigada mobilă a jandarmeriei.

Pasiunea lui pentru sport, dar şi rezultatele obţinute sunt apreciate de toţi colegii. Alexandru este campion național și vicecampion balcanic. Iar zilele acestea se pregăteşte pentru concursul de fitness de săptămâna viitoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Un jandarm din Bistriţa Năsăud a reuşit să obţină titlul de Mister Physique la un concurs de culturism, în Italia