Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Jandarm filmat cum fugăreşte un arici: "Unii fug după contrabandişti, eu fug după arici. Ăsta-i perimetrul meu, boss" (Video)

Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani a publicat pe pagina de Facebook o înregistrare în care apare un jandarm care urmăreşte un arici. Jandarmul îşi varsă năduful în videoclip, că trebuie să fugărească arici, în timp ce alţii urmăresc contrabandişti.

de Cristian Ionescu

la 16.04.2019 , 15:26

Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani a publicat pe pagina de Facebook o înregistrare în care apare un jandarm care urmăreşte un arici.

Jandarmul îşi varsă năduful în videoclip, că trebuie să fugărească arici, în timp ce alţii urmăresc contrabandişti.

Jandarm din Botoşani fugăreşte un arici

Vezi și

Ariciul părea că s-a rătăcit pe aleile Palatului de Justiţie din Botoşani, iar jandarmul i-a arătat calea spre libertate, parcul Eminescu.

"Unii fug după contrabandişti, eu fug după arici. Ăsta-i perimetrul meu, boss", precizează jandarmul în filmare. Videoclipul a fost publicat chiar de Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Jandarm filmat cum fugăreşte un arici: "Unii fug după contrabandişti, eu fug după arici. Ăsta-i perimetrul meu, boss" (Video)