Antena Meniu Search
x

Jean Paler, internat în spital

De patru zile, actorul Jean Paler este internat la spitalul judeţean Braşov. A ajuns în stare gravă după un concert în aer liber.

Vezi și

De patru zile, actorul Jean Paler este internat la spitalul judeţean Braşov. A ajuns în stare gravă după un concert în aer liber.

Diagnosticul medicilor este de infecţie pulmonară, iar ca să se pună pe picioare are nevoie de două săptămâni de tratament cu antibiotice. Actorul este foarte slăbit, însă medicii spun că starea lui este stabilă. Jean Paler a suferit în urmă cu doi ani o operaţie pe cord.

Este unul dintre cei mai îndrăgiţi comedianţi români, dar viaţa lui e departe de a fi la fel de veselă ca pe scenă. Jean Paler este internat la secţia de cardiologie a spitalului judeţean din Braşov.

El a ajuns pe patul de spital din cauza unei pneumonii. Actorul a avut probleme grave de sănătate după un spectacol pe care l-a avut în aer liber.

Actorul a ajuns mai întâi la spitalul din Sinaia, după care a fost dus de un prieten la unitatea medicală din Braşov unde va mai rămâne internat câteva zile.

Chiar dacă e slăbit şi suferind, actorul nu şi-a pierdut simţul umorului. A spus bancuri şi a râs cu ziariştii.

Actorul de 51 de ani a muncit tot anul pe rupte, sfidând conştient sfaturile medicilor care l-au avertizat că trebuie să o lase mai moale cu stresul, după operaţia la inimă suferită în decembrie 2012. După această intervenţie, actorul ar fi trebuit să aibă grijă de el, dar, când a văzut că prinde puteri, Jean s-a cufundat din nou în muncă. A plecat în turneu chiar şi peste ocean, în Canada, dar a fost şi pe Litoral, vara aceasta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Jean Paler, internat în spital