Antena Meniu Search
x

Balena Albastră a făcut prima victimă în România. Un băieţel de 11 ani a fost găsit MORT ÎN PODUL CASEI

Un băiat de 11 ani din Dâmboviţa şi-a luat viaţa, după ce a intrat în jocul virtual. Copilul le-ar fi povestit prietenilor de joacă şi chiar ar fi încercat să-i atragă şi pe ei în această capcană mortală.

Vezi și

Un băiat de 11 ani din Dâmboviţa şi-a luat viaţa, după ce a intrat în jocul virtual. Copilul le-ar fi povestit prietenilor de joacă şi chiar ar fi încercat să-i atragă şi pe ei în această capcană mortală.

Poliţia îi avertizează pe părinţi să fie atenţi la site-urile sau jocurile pe care aceştia le accesează pe internet.

Un joc diabolic apărut în mediul on-line, locul unde copiii nu pot fi supravegheaţi. Lipsa de control din partea părinţilor, naivitatea dar şi curiozitatea dusă la extrem a adolescenţilor au dus la tragedii în toată lumea. Băiatul de 11 ani ar fost atras şi el în această capcană.

Sora lui, cu 2 ani mai mare, l-a găsit mort în podul casei. Mama era la serviciu.

În faţa porţii, era un telefon spart pe care chiar el l-ar fi aruncat, ca să îndeplinească una din poruncile jocului.

Ba mai mult, băiatul ar fi încercat să-şi atragă şi prietenii de joacă în această distracţie criminală. Puse cap la cap, toate indiciile duc la puzzle-ul mortal.

Poliţiştii recomandă atenţie maximă la site-urile sau jocurile pe care le accesați pe internet:

În cazul în care vă simțiți timoraţi sau ameninţaţi de „prietenii" din mediul online, căutați sprijin la persoanele dragi sau la autorităţi. Nu ascundeți aceste trăiri!

Aveţi mereu în atenţie persoanele cu care interacţionaţi pe reţelele de socializare sau pe e-mail, messenger şi forumuri!

De asemenea, dacă în jur, observaţi persoane care şi-au schimbat comportamentul în ultima perioadă, inclusiv în mediul online, anunţaţi autorităţile!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Balena Albastră a făcut prima victimă în România. Un băieţel de 11 ani a fost găsit MORT ÎN PODUL CASEI