Antena Meniu Search
x

Jocuri anti-stres la birou

Bancurile despre corporatişti au împânzit internetul! Practic, sunt la fel de multe ca cele despre cercetătorii britanici. Iar dacă nu reuşiţi să recunoaşteţi din prima cum arată angajaţii din marile corporaţii, vă fac o scurtă descriere.

Vezi și

 Alexandru a descoperit cu surprindere după ce s-a angajat la o mare companie americană din domeniul IT că îşi poate cultiva hobby-ul chiar la birou. Lângă biroul lui este o masă de biliard la care petrece în fiecare zi măcar câteva minute.

Mai mult, Alexandru şi-a cumpărat propriul tac pe care nu-l împrumută nimănui. Cei care nu se pricep la biliard, pot încerca să joace air-hockey. Masa e lângă cea de biliard. Un etaj mai sus, Răzvan se pregăteşte pentru o şedinţă cu un client important. Da, angajaţii au la dispoziţie şi o consolă de jocuri video. Nimic nu e prea puţin atunci când trebuie să scapi de stres.

Iar dacă în alte companii mailul primit de la şef este cel mai important lucru care i se poate întâmpla unui corporatist, la această firmă mesajele ajung pe o reţea socială, de tipul facebook.

În regulă se simt şi angajaţii unei firme de internet din Polonia. Ei sunt ţinuţi departe de stresul provocat de costum, cravată şi pantofii negri cu toc. La această companie din Cracovia, nimeni nu a auzit de costum. Doar patronul poartă sacou. Iar angajaţii pot renunţa la pantofi pentru papuci sau chiar şosete.

Şlapii viu coloraţi sunt recomandaţi, dar nu obligatorii. Îi aparţin lui Dimas, şeful versiunii indoneziene a site-ului. Mingiile antistres şi animăluţele de pe birou au acelaşi rol: de ţinere sub control a nervilor.

Cea mai apreciată cameră este însă cea în care tronează consola de jocuri. O partidă de fotbal cu şeful nu este decisivă în carieră, dar ajută. Mai ales dacă echipa boss-ului câştigă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Jocuri anti-stres la birou