Antena Meniu Search
x

Jucatorii lui Chelsea, scumpi la vedere

Milionari in euro, pretiosi pe teren si scumpi la vedere. Bogatii Europei au sosit la Bucuresti. Dar nu s-au amestecat cu multimea care-i astepta curioasa la aeroport. Jucatorii lui Chelsea abia daca au fost zariti de fani pe geamul autocarului.

Vezi și

In hotelul de 5 stele unde s-au cazat, nici musca nu a putut intra. Jandarmii au facut zid intre oamenii de rand si fotbalistii magnatului rus Abramovici. Milionarii fotbalului au fost scumpi si la vedere. Fanii le-au putut arunca o privire abia cand au ajuns la hotel.

Sunt pretiosi. Mai pretiosi decat intreaga echipa Steaua. Juan Mata, de exemplu, este cotat la 42.000.000 de euro. Cu alte cuvinte, valoreaza de trei ori mai mult decat lotul stelist de 23 de jucatori, evaluat la 13.200.000 de euro.

La aeroport, n-au fost sanse sa-i vezi pe fotbalistii de la Chelsea. Au iesit pe la salonul oficial si s-a urcat direct in autocar. Sunt paziti ca o comoara si in hotel. Nimeni nu are voie inauntru. Chelsea, cea mai buna ehipa de pe continent, vrea liniste inaintea razboiului cu Steaua de pe National Arena.

Abramovici e de mare valoare - potrivit Forbes. Cu o avere de peste 10 miliarde de dolari, e numarul 107 in topul bogatilor planetei. Mai avut decat Gigi Becali, de 30 de ori. Si totusi, pe Becali nu l-ar deranja sa stea cu el la masa.

Patronul rus al englezilor si-a facut alte planuri: o plimbare cu iahtul in locul unei vizite la Bucuresti. Are trei ambarcatiuni, dar ca si Becali, conduce un Maybach. Mai au totusi lucruri in comun: politica. Dar si inceputurile. Ca si Becali, Abramovici a luat-o de la zero. Tot cu specula. A vandut ratuste din plastic, in timp ce Gigi Becali a facut bisnita cu jeansi adusi din Turcia.  

Pentru casele de pariuri, detinatoarea Ligii Campionilor este favorita nu doar la calificare, ci la castigarea trofeului Europaleague. Ai nostri incheie lista, dar optimisti sunt multi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Jucatorii lui Chelsea, scumpi la vedere