Antena Meniu Search
x

Rudelor victimelor accidentului produs de Serban Huidu primesc despagubiri de 360.000 de euro

Le-au fost ucise persoanele dragi, iar acum si sperantele. Asta cred rudele victimelor accidentului produs de Serban Huidu. La primul termen al recursului, reprezentantul firmei de asigurari a mers in fata instantei cu tarife standard pentru vietile celor dragi.

Vezi și

Potrivit acestuia, 10.000 de euro costa viata unui copil, iar cea a unui parinte costa 18.000 de euro.

La sfarsitul anului trecut, Judecatoria Brasov le-a acordat rudelor celor morti in accidentul produs de Serban Huidu cate 120.000 de euro.

Prea putin au spus oamenii indurerati, prea mult au spus reprezentantii firmei la care era asigurat fostul realizator TV. Asa ca ambele tabere au facut recurs. Ieri, la primul termen, rudele celor morti au simtit ca iau foc cand l-au auzit pe avocatul firmei de asigurari vorbind in fata instantei.

“Asiguratorul tinde sa reduca prin orice mijloace cunatumul pe care el este obligat de altfel sa-l plateasca”, a declarat avocatul familiei uneia dintre victime.

Potrivit asiguratorului, pentru moartea unui copil, trebuie sa fie platite 10.000 de euro, iar moartea unui parinte trebuie despagubita cu 18.000 de euro. Nicidecum cu 120.000, cum a decis instant,  la sfarsitul anului trecut.

Familiile victimelor au cerut sa primeasca in total 800.000 de euro. Judecatorii ar putea da un verdict in acest dosar saptamana viitoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Rudelor victimelor accidentului produs de Serban Huidu primesc despagubiri de 360.000 de euro