Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis, despre personalul din Sănătate, Armată și Poliție: "Termenele de preaviz se suspendă"

Se suspendă perioada de preaviz pentru personalul esențial din domeniul sănătății publice care demisionează din funcție, pe perioada stării de urgență, a transmis președintele Klaus Iohannis.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 14.04.2020, 14:44

Medicii care demisionează, obligați să rămână la posturi
Personalul din Sănătate, Poliție și Armată care demisionează, obligat să rămână în funcții și să vină la serviciu pe perioada stării de urgență - captură video Administrația Prezidențială

Se suspendă perioada de preaviz pentru personalul esențial din domeniul sănătății sau ordinii publice care demisionează din funcție, pe perioada stării de urgență, a transmis președintele Klaus Iohannis.

"În această perioadă critică, termenele de preaviz în cazul demisiei personalului încadrat în unități sanitare, de asistență socială, de asistență medico-socială și în instituțiile din domeniul apărării, ordinii publice și securității naționale se suspendă pe întreaga durată a stării de urgență.", a anunțat Klaus Iohannis.

De asemenea, este interzisă suspendarea centrelor pentru persoanele vârtsnice şi pentru alte categorii vulnerabile, publice sau private.

Totodată, președintele le-a mulțumit medicilor din prima linie. "Vreau să mă adresez acum în mod special medicilor și personalului medical. Vă mulțumesc încă o dată fiecăruia dintre voi pentru munca extrem de grea depusă în toate aceste zile. Lupta însă continuă și noi toți avem nevoie de profesionalismul și dedicarea voastră", a spus președintele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Klaus Iohannis, despre personalul din Sănătate, Armată și Poliție: "Termenele de preaviz se suspendă"