Meniu
Search
x

Klaus Iohannis, despre personalul din Sănătate, Armată și Poliție: "Termenele de preaviz se suspendă"

Se suspendă perioada de preaviz pentru personalul esențial din domeniul sănătății publice care demisionează din funcție, pe perioada stării de urgență, a transmis președintele Klaus Iohannis.

De Daniel Murărescu la 14.04.2020, 14:44

Se suspendă perioada de preaviz pentru personalul esențial din domeniul sănătății sau ordinii publice care demisionează din funcție, pe perioada stării de urgență, a transmis președintele Klaus Iohannis.

"În această perioadă critică, termenele de preaviz în cazul demisiei personalului încadrat în unități sanitare, de asistență socială, de asistență medico-socială și în instituțiile din domeniul apărării, ordinii publice și securității naționale se suspendă pe întreaga durată a stării de urgență.", a anunțat Klaus Iohannis.

De asemenea, este interzisă suspendarea centrelor pentru persoanele vârtsnice şi pentru alte categorii vulnerabile, publice sau private.

Totodată, președintele le-a mulțumit medicilor din prima linie. "Vreau să mă adresez acum în mod special medicilor și personalului medical. Vă mulțumesc încă o dată fiecăruia dintre voi pentru munca extrem de grea depusă în toate aceste zile. Lupta însă continuă și noi toți avem nevoie de profesionalismul și dedicarea voastră", a spus președintele.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Klaus Iohannis, despre personalul din Sănătate, Armată și Poliție: "Termenele de preaviz se suspendă"