Antena Meniu Search
x

Cod galben de vreme severă. Un val de aer siberian aduce ger, viscol, ninsori şi polei în România

Avertizarea cod galben de vreme severă a intrat deja în vigoare în această noapte, pentru Bucureşti şi 16 judeţe. În Capitală, stratul de zăpadă ar putea atinge 15 centimetri, iar vântul va lovi în rafale de 60 de kilometri pe oră.

Vezi și

Avertizarea cod galben de vreme severă a intrat deja în vigoare în această noapte, pentru Bucureşti şi 16 judeţe. În Capitală, stratul de zăpadă ar putea atinge 15 centimetri, iar vântul va lovi în rafale de 60 de kilometri pe oră. 11 mii de poliţişti şi pompieri sunt pregătiţi să intervină. Vremea rea a lovit deja la Iaşi, unde oamenii au avut o noapte geroasă, iar la Botoşani, un TIR a rămas blocat din cauza zăpezii.

Geamurile maşinilor au îngheţat, iar şoferii au petrecut ceva timp până să încălzească autoturismele.

La Botoşani, ninsoarea a făcut probleme. Un tir a rămas împotmolit şi până la sosirea utilajelor de deszăpezire, circulaţia a fost blocată pe o bandă.

Probleme pe drumuri şi în Caraş Severin, dar din cauza ploii. În mai puţin de trei ore, pe o distanţă de nici trei km, patru accidente s-au produs pe şoseaua care leagă Reşiţa de Timişoara.

Şoferii au scăpat cu răni uşoare, dar cu pagube materiale însemnate.gerul pune stăpânire pe România, din cauza unui val de aer polar. Cel mai frig va fi în nordul, centrul şi sud-estul ţării. Temperaturile vor scădea până la minus 17 grade.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chiar şi în timpul zilei, temperaturile vor fi negative, de până la minus 6 grade. Vântul va spori și el senzația de frig, mai ales în sud-est şi pe crestele montane, unde vor fi rafale de 70-80 de kilometri pe oră.

Atenţionarea cod galben de vânt, ninsori viscolite şi depuneri de gheață este valabilă până diseară, la ora opt, însă nu este exclus să fie extinsă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Cod galben de vreme severă. Un val de aer siberian aduce ger, viscol, ninsori şi polei în România