Antena Meniu Search
x

Curs valutar

La Mamaia e ca în Grecia

La noi pe litoral e la fel de frumos ca în Grecia. Declaraţia aparţine elenilor veniţi de Rusalii la Mamaia. Acolo, patronii au amenajat în preajma cluburilor de lux locuri cu specific grecesc

de Redactia Observator

la 01.06.2015 , 08:30

La noi pe litoral e la fel de frumos ca în Grecia. Declaraţia aparţine elenilor veniţi de Rusalii la Mamaia. Acolo, patronii au amenajat în preajma cluburilor de lux locuri cu specific grecesc.

E sărbătoare şi nimic n-a fost mai bun de făcut la mare decât leneveala la soare. Câteva tinere frumoase din Grecia, care studiază la noi, s-au retras la o îngheţată în locuri care le amintesc de ţara lor.

În restaurantul cu specific grecesc, aşezat chiar lângă plaja unde ele se odihnesc la soare, încep să se pregătească scoicile, calamarii şi creveţii.

Vezi și

Pe plajele "de fiţe" din Mamaia, şezlongurile se închiriază cu puţin peste 20 lei, iar un baldachin poate ajunge şi la 60 de lei pe zi. Dar zona merită, spun turiştii care îşi permit de altfel tot confortul, inclusiv să stea la apartamente care ajung şi la 400 de lei pe noapte.

Încă o zi de bronzat, de mers pe mare cu tot felul de ambarcaţiuni şi de jucat volei, pe nisipul cald, a mai trecut la mare. Şi mai urmează. Astăzi e a doua zi de Rusalii, liberă prin lege. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » La Mamaia e ca în Grecia