Antena Meniu Search
x

La Suceava, parintii sunt consultati pe tema eficientei programului "Cornul si laptele"

Va spuneam la inceputul saptamanii ca programul "Cornul si laptele" ar putea disparea din scoli incepand din aceasta toamna. Guvernul a ajuns la concluzia ca elevii nici nu s-ar atinge de mancarea pusa in fiecare zi la dispozitie de stat

Vezi și

Inspectoratul Scolar Judetean Suceava a impartit chestionare parintilor tuturor celor 86.000 de elevi care beneficiaza in acest moment de programul "Cornul si laptele". In cursul saptamanii viitoare vor fi centralizate toate raspunsurile si in baza lor vor sa afle daca intr-adevar, cheltuiala cu "Laptele si cornul" este justificata sau sunt bani aruncati - asa cum crede Guvernul.

Premierul Victor Ponta a ajuns la concluzia ca foarte multi copii nici nu se ating de mancarea primita, iar aceasta ajunge la cosul de gunoi. Recunoaste ca sunt si elevi pentru care cornul si laptele primite la scoala raman de multe ori singura masa primita intr-o zi, dar mult mai folositor ar fi un program "after school", prin care copiii sa primeasca ajutor la teme.

In acest moment, aproximativ doua milioane de copii beneficiaza de programul "Cornul si laptele", care a fost introdus in scoli in 2002.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » La Suceava, parintii sunt consultati pe tema eficientei programului "Cornul si laptele"