Antena Meniu Search
x

La un pas sa arda de vii intr-un TIR rasturnat

Trei barbati erau sa arda de vii intr-un TIR, pe marginea unei sosele din Arad. Carosabilul umed, viteza prea mare si o curba periculoasa au fost motivele pentru care soferul a intrat intr-un parapet

Vezi și

Cei trei barbati au plecat din Spania si trebuiau sa ajunga in Ploiesti cu TIR-ul incarcat cu biscuiti. Neatentia a facut ca drumul lor sa se termine pe marginea unei sosele din Arad. "Intr-o curba deosebut de periculoasa, carosabilul fiind umed a pierdut controlul asupra directiei de mers dupa care a intrat intr-un parapet metalic si s-a rasturnat peste calea ferata", a declarat Vasile Seche de la Politia Rutiera.

"A inceput in fata mea sa a pierdut controlul si a intrat acolo unde il vedeti si a izbucnit foc. M-am speriat foarte tare, deci la zece metri de mine", a povestit un martor. Barbatul care era la volan a incercat sa-i convinga pe politisti ca accidentul nu s-a produs din vina lui. "Mi-a iesit cineva in cale, a taiat banda mea si am dat sa-l evit si am intrat in balans. Nu am mai putut redresa", a spus acesta.

La cateva clipe dupa ce s-a rasturnat peste calea ferata TIR-ul s-a aprins. Si soferul si ceilalti doi barbati care-l insoteau au reusit sa fuga din calea flacarilor. "Interventia este dificila mai ales ca energia electrica de la calea ferata nu a fost intrerupta pana tarziu", a explicat Dan Dohanghie, ISU Arad.

Mai bine de doua ore s-au chinuit pompierii sa stinga flacarile. Pe tot parcursul interventiei circulatia rutiera si cea feroviara au fost intrerupte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » La un pas sa arda de vii intr-un TIR rasturnat