Antena Meniu Search
x

Un barbat din Neamt, la un pas sa fie ucis de propriul tata

Un barbat de 37 de ani din judetul Neamt a fost la un pas sa fie ucis de propriul tata. Satul de reprosurile si bataile indurate de la fiul sau, batranul a vrut sa puna capat scandalurilor cu un cutit.

Vezi și

L-a injunghiat de mai multe ori in abdomen, pana cand barbatul a reusit sa scape. A fugit pana la primarie, unde a cerut ajutorul agentilor de paza. Acestia au sunat la 112.

Batranul de 60 de ani si-a recunoscut din prima clipa fapta. Le-a marturisit anchetatorilor ca s-a saturat de certurile dese pe care le purta cu fiul sau si ca aseara a ajuns la capatul rabdarii. Dupa un schimb dur de replici, a luat un cutit de bucatarie si a lovit.

Victima a reusit sa scape din mainile tatalui sau si a fugit pana la primarie. Acolo, a cerut ajutorul agentilor de paza, care au sunat la 112. O ambulanta l-a transportat pe barbat la Spitalul Judetean din Piatra Neamt, unde a intrat direct in sala de operatii.

Tatal lui i-a condus pe anchetatori acasa. Acolo au gasit si cutitul cu care batranul si-a injunghiat fiul. Daca medicii legisti vor stabili ca leziunile suferite de barbat i-au pus viata in pericol, tatal sau ar putea fi acuzat de tentativa de omor. De altfel, si fiul lui a fost inchis patru ani dupa ce si-a maltratat mama.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Un barbat din Neamt, la un pas sa fie ucis de propriul tata