Antena Meniu Search
x

Lacrimi la mormântul polițistului ucis de milionarul turc

Au curs lacrimi, astăzi, la cimitirul Ghencea Militar. Familia, prietenii şi colegii l-au omagiat pe poliţistul de la Rutieră, Gheorghe Ionescu. S-au împlinit 40 de zile de când Dulăul, cum era cunoscut, a murit după ce un milionar turc a dat cu maşina peste el, intenţionat

Vezi și

Au curs lacrimi, astăzi, la cimitirul Ghencea Militar. Familia, prietenii şi colegii l-au omagiat pe poliţistul de la Rutieră, Gheorghe Ionescu. S-au împlinit 40 de zile de când Dulăul, cum era cunoscut, a murit după ce un milionar turc a dat cu maşina peste el, intenţionat.

Fratele şi colegii îl plâng şi astăzi pe poliţistul Gheorghe Ionescu, care a murit după ce a fost lovit intenţionat cu maşina de milionarul turc Abdullah Ataş. Au curs lacrimi şi la biserică, dar şi la Cimitirul Ghencea Militar unde familia, colegii şi prietenii l-au omagiat pe "Dulău".

Era unul dintre cei mai buni agenţi de poliţie de la Rutieră. I se spunea "Dulăul" pentru că a reuşit să prindă sute de infractori şi să salveze vieţile multor oameni. Pe el nu s-a putut însă salva.

Gheorghe Ionescu avea 44 ani şi lucra de 23 de ani în Ministerul Afacerilor Interne. Până pe 2 august, când omul de afaceri turc Abdullah Atas a refuzat să oprească pentru un control în trafic şi a intrat cu maşina în el. A stat trei săptămâni în comă, apoi a murit..

Acum două zile, afaceristul Abdullah Atas, poreclit sultanul veiozelor, a fost trimis în judecată pentru omor calificat, conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului. El riscă să stea în închisoare 25 de ani sau chiar tot restul vieţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Lacrimi la mormântul polițistului ucis de milionarul turc