Antena Meniu Search
x

UPDATE! Lacul Snagov: Două bărci s-au ciocnit violent! Cinci răniți și un mort

Două ambarcațiuni s-au ciocnit azi-noapte pe Lacul Snagov, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență București Ilfov

Vezi și

Două ambarcațiuni s-au ciocnit azi-noapte pe Lacul Snagov, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență București Ilfov

UPDATE 13:10 Bărbatul dispărut a fost găsit mort de scafandri

Bărbatul în vârstă de 60 de ani, care a dispărut în urma accidentului de pe lacul Snagov, a fost găsit mort de către scafandri, a anunțat, duminică, Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU București.

Persoana a fost găsită la șase metri adâncime, în afara zonei de impact dintre cele două ambarcațiuni implicate în accident.

Echipajele ISU au efectuat căutări în Lacul Snagov, unde au găsit și o ambarcațiune scufundată la 200 de metri de mal. Bărbatul a fost găsit la 40 de metri față de ambarcațiunea scufundată.

UPDATE 12:00 Cele cinci victime de pe Lacul Snagov, după ce două ambarcațiuni s-au ciocnit, au vârste cuprinse între 28 și 37 ani, iar persoana dispărută este un bărbat de 60 ani, a anunțat duminică, Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București.

Bărbatul este căutat cu un echipaj de patru scafandri și cu o barcă cu trei pompieri, adâncimea lacului fiind de 6 m.

Potrivit medicului, dintre celelalte patru victime, două au fost transportate la Spitalul Elias și două la Spitalul de Urgență Floreasca, toate prezentând politraumatisme.

"Cele două victime de la Spitalul Elias au traumatisme craniocerebrale minore, fracturi de membre inferioare, inclusiv fracturi deschise. Am transportat la Spitalul Floreasca două victime, din care una în stare gravă, cu politraumatisme, traumatism craniocerebral grav, care prezenta o comă post traumatică, cu traumatism craniofacial plus fracturi de membre inferioare", a spus Oprița.

El a precizat că cealaltă victimă din cele două duse la Spitalul de Urgență Floreasca prezenta și ea traumatism craniocerebral și fractură deschisă de membre inferioare, fiind internată la Secția de ortopedie.

Apelul de urgență din noaptea de sâmbătă spre duminică a fost primit la ora 00,24.

Cinci dintre pasagerii bărcilor au fost găsiți, din care o femeie în comă, iar a șasea persoană nu a fost găsită încă. Persoana dispărută se pare că a sărit în lac înainte de accident. Cele cinci victime recuperate au fost duse la spital - la Spitalul de Urgență Floreasca și la Elias. Victimele au traumatisme cranio-cerebrale și membre rupte.

O epavă a uneia dintre ambarcațiuni a fost găsită la 200 de metri de mal, la șase metri adâncime, potrivit Realitatea.

La fața locului s-a deplasat încă de azi-noapte un echipaj de scafandri, în căutarea victimei dispărute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Lacul Snagov: Două bărci s-au ciocnit violent! Cinci răniți și un mort