Antena Meniu Search
x

Lângă clubul Colectiv, pe caldarâm, unde vineri noaptea medicii au îngrijit aproape 200 de tineri, a apărut un covor de lumânări

În locul în care vineri sirenele ambulanţelor anunţau cea mai mare catastrofă de la Baloteşti încoace, a fost linişte aseară. Sute de oameni au plâns şi s-au rugat lângă un covor de lumânări. Mulţi dintre cei care au aprins o lumânare au pierdut prieteni sau rude în infern

Vezi și

În locul în care vineri sirenele ambulanţelor anunţau cea mai mare catastrofă de la Baloteşti încoace, a fost linişte aseară. Sute de oameni au plâns şi s-au rugat lângă un covor de lumânări.  Mulţi dintre cei care au aprins o lumânare au pierdut prieteni sau rude în infern

În locul în care cu o seară în urmă zeci de medici făceau eforturi disperate să-i ţină în viaţă pe tinerii scoşi din clubul cuprins de flăcări a apărut acum un covor de lumânări.

Sute de persoane au venit să aprindă o lumânare şi să aducă un omagiu la locul în care 27 de oameni şi-au pierdut viaţa. Covorul de lumânări creşte de la o clipă la alta. În linişte. Tragedia a marcat o ţară întreagă.

Aseară cei care voiau să participe la festival au aprins o lumânare pentru Adrian Rugină, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni din această industrie, mort în incendiul din Capitală.

La comemorare au fost şi membrii trupei God. Nu demult, această trupă a urcat pe scena clubului Colectiv, chiar alături de cei de la Goodbye to Gravity.

A fost o atmosferă apăsătoare şi în Piaţa Operei din Timişoara. Aici, trebuia să fie un weekend dedicat muzicii rock. Aseară, însă, artiştii n-au mai urcat pe scenă.

Şi în Piatra Neamţ s-au adunat tineri care le-au adus un omagiu victimelor din clubul Colectiv.

Tinerii au făcut un apel către cei care au trecut prin centrul oraşului, să doneze sânge pentru oamenii care, în spitale, luptă pentru viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Lângă clubul Colectiv, pe caldarâm, unde vineri noaptea medicii au îngrijit aproape 200 de tineri, a apărut un covor de lumânări