Antena Meniu Search
x
LIVE

Larisa Iordache are coronavirus. Gimnasta a fost testată pozitiv înainte de un concurs

Larisa Iordache a anunțat că a fost testată pozitiv la noul coronavirus. Gimnasta a aflat că are Covid-19 după un test făcut înaintea unui concurs ce se va desfășura la Izvorani.

De Ana Maria Ghiarasim la 28.10.2020, 14:19
Larisa Iordache are coronavirus. Gimnasta a fost testată pozitiv înainte de un concurs
Larisa Iordache are coronavirus. Gimnasta a fost testată pozitiv înainte de un concurs - SportPictures / Mihaela Bobar / SportPictures/ Hepta
  • Larisa Iordache era gata să revină în gimnastică după o pauză de trei ani.
  • Sportiva a spus că se află în izolare, acasă, pentru că nu prezintă simptome ale bolii.

”Gimnastica m-a învățat să fiu o persoană... pozitivă ! Așteptam un test pozitiv la verificarea de la Izvorani unde trebuia să concurez pentru prima dată după 3 ani! Pregătită, cu ambiție și multă determinare alături de antrenorii mei. Eram gata să mă ridic, să lupt pentru visul meu! Așa voi face și acum... după un test pozitiv la COVID -19”, a scris Larisa Iordache, pe Facebook.

Gimnasta a se află în prezent în izolare, acasă, întrucât se simte bine și nu are simptome specifice bolii. Mai mult, Larisa a spus că a contactat deja medicul, care i-a prescris tratament. 

”M-am izolat acasă pentru două săptămâni, pentru a ramâne sănătoasă și pentru a reveni în parametrii normali, pentru a-mi putea relua pregătirea liniștită. Mă simt bine, am o stare generală fără simtome grave, simt doar o mică răceală pe care o voi trata așa cum mi-a recomandat medicul. Îmi pare foarte rău pentru acesta veste... ajunsesem în formă, gata de a arata tot ce am muncit în aceste ultime luni. Viata mi-e un pic dată peste cap. Dar o gimnastă știe cum să se de-a peste cap și să aterizeze în picioare, nu?! O să am grijă de sănătatea mea, îmi doresc liniște!”, a scris Larisa Iordache, pe Facebook.

Larisa Iordache, multiplă campioană europeană şi vicecampioană mondială, îşi anunţase revenirea după o pauză de trei ani şi urmează să participe la Campionatele Naţionale care vor avea loc la Ploieşti în perioada 17-19 noiembrie.

Larisa a suferit o ruptură de tendon ahilian stâng la Mondialele de gimnastică din 2017, de la Montreal, fiind nevoită se se opereze de trei ori.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Larisa Iordache are coronavirus. Gimnasta a fost testată pozitiv înainte de un concurs