Antena Meniu Search
x

Un bărbat s-a aruncat în apa îngheţată pentru a salva o lebădă

Misiunea de salvare a unei lebede s-a împărţit în două intervenţii, la Constanţa! Pe-un ger cumplit, un tânăr a sărit în Lacul Siutghiol, după ce-a văzut pasărea prinsă în bucăţi de gheaţă.

Vezi și

N-a putut să facă faţă frigului însă, aşa c-a lăsat pompierii militari să-şi facă treaba. Dar nici lor nu le-a fost uşor.

Salvarea lebedei a început, mai întâi, cu salvarea tânărului. Sărise de bună voie, dar cu jumătate de costum termoizolant pe el şi o vestă bărbatul n-a putut să-şi ducă la bun sfârşit misiunea, din cauza gerului aspru.

Aşa c-a ieşit rapid din apă. Nu avea niciun fel de experienţă, în schimb, avea curaj. Adevăraţii salvatori, însă, cei urcaţi pe bărci şi mult mai bine echipaţi, au reuşit să aducă lebăda la mal.

Speriată de ambarcaţiunea care venea spre ea şi-o "împingea" către mal, pasărea a ajuns singură spre pompierii care aşteptau pe uscat. Unul dintre ei a prins-o imediat de gâtul lung şi arcuit. Era la fel de rece ca un bulgăre de zăpadă.

Câţiva angajaţi ai unui restaurant din zonă au zărit-o nemişcată în lac şi au sunt la Microrezervaţia din cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii. Alarma a ajuns mai departe la pompieri. După ce-au pus mâna pe ea, au dus-o la Delfinariu.

Proaspătul pacient al microrezervaţiei ar putea fi eliberat, doar după şi dacă rănile i se vor reface complet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat s-a aruncat în apa îngheţată pentru a salva o lebădă