Antena Meniu Search
x

Legată la ochi şi violată şi apoi şantajată

A fost ademenită pe Facebook de un băiat de care s-a îndrăgostit, a fost legată la ochi şi filmată de un alt bărbat în timp ce făcea dragoste cu iubitul ei.

Vezi și

La 18 ani, duce o povară pe care încearcă să o uite. Şi de care îi este ruşine. De aceea o să-i spunem Maria.

În urmă cu trei luni, l-a cunoscut pe Facebook pe Cezar. Tânărul de 17 ani a cucerit-o din vorbe. După trei săptămâni de prietenie virtuală, cei doi s-au întâlnit. Acasă la el. Maria a acceptat invitaţia, fără să încerce să afle mai multe despre băiatul de care s-a îndrăgostit. A fost greşeala de la care a pornit totul. Maria a fost legată la ochi în timpul actului sexual şi filmată de un prieten de-al iubitului ei. Apoi a început şantajul.

Iubitul de pe Facebook i-a cerut fetei 3000 de lei, sumă pe care a şi primit-o. De teamă şi de ruşine, Maria nu le-a spus părinţilor ce se întâmplă.

În seara de Crăciun, Maria a fost ameninţată din nou. Acelaşi tânăr a chemat-o pe fată în apartamentul lui. Maria i-a bătut la uşă, fără să-şi dea seama că face o nouă greşeală. Dorea, însă, să scape de şantaj. În casă o aşteptau iubitul şi doi prieteni mai mari.

Abia după viol, Maria le-a spus totul părinţilor ei şi apoi poliţiei. Cei trei violatori au fost prinşi aseară, în flagrant, tocmai când primeau de la victima lor o nouă sumă de bani. 2000 de lei ca să nu publice înregistrările compromiţătoare. Maria a învăţat din coşmarul trăit şi are putere acum să lupte împotriva celor care au făcut-o să sufere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Legată la ochi şi violată şi apoi şantajată