Antena Meniu Search
x

Escroaca Lena Horvath rămâne închisă în Austria

Pilot de curse. Doctor în fizică nucleară. Victima medicilor. Sunt feţele unei românce care a făcut avere din escrocherii. În România, a dat un medic în judecată. În Austria, păcălea bărbaţi cu bani.

Vezi și

Detalii noi ies la iveală despre escrocheriile care au trimis-o pe Lena Horvath în spatele gratiilor.

De pe nisipul fin din Caraibe, Lena Horvath a ajuns pe patul tare din celula închisorii din Salzburg în doar câţiva ani. În 2011, blonda supranumită "Femeia cu ochi de diamant" seducea un afacerist canadian de 57 de ani. S-au cunoscut la o cursă de maşini - una dintre pasiunile româncei stabilite în Austria. Apoi, afaceristul a invitat-o să îi fie escortă pentru un sejur exotic.

În paradisul din Caraibe, Lena i-a vorbit canadianului despre infernul de acasă, spunându-i că are probleme mari cu banii, că e la un pas de a-şi pierde casa din Austria şi că suferă de cancer. Mai întâi a primit 7.000 de euro, iar la scurt timp după aceea, încă 5.000. Ulterior, Lena a primit cadou un apartament de peste 500 de mii de euro.

Tot din banii canadianului, Lena şi-a făcut un salon de înfrumuseţare la Salzburg, numit Lena und Mirela. Şi-a luat o maşină sport, pentru că iubeşte adrenalina. Şi, în loc să returneze sumele împrumutate, a revenit în România. Aici a început să îşi facă publicitate în tabloide. Iar în octombrie 2013 îl acuza pe un ginecolog că a măcelărit-o în timpul unui chiuretaj. Lena Horvath l-a dat în judecată pe ginecologul care, suține ea, a mutilat-o şi i-a răpit şansa de a mai avea copii.

Lena a fost condamnată la 2 ani de închisoare şi îşi va ispăşi pedeapsa în Austria.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Escroaca Lena Horvath rămâne închisă în Austria