Antena Meniu Search
x

Liderul unui clan de romi din Lugoj, forțat de polițiști să-și ceară scuze pe Facebook: ”Îmi cer scuze de la domnia dânsului. N-am știut că o glumă va fi așa...picantă”

Liderul unui clan de romi din Lugoj a fost obligat să-și ceară scuze pe Facebook, după ce a adus injurii mai multor reprezentanți ai statului.

Liderul unui clan de romi din Lugoj a fost obligat de polițiști să-și ceară scuze pe Facebook, după ce a adus injurii mai multor reprezentanți ai statului, printre care și prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, Dan Cristian Tătar.

Ioan Popescu, zis Turcu, a transmis live, pe Facebook, mesajul prin care dorea să-și ceară scuze pentru că, într-o altă înregistrare postată pe contul său, a amenințat cu acte de violență și a adresat cuvinte și expresii jignitoare mai multor persoane, printre care și procurorului Dan Cristian Tătar.

„Acest domn prim-procuror este un om minunat, care chiar nu-l cunosc personal. Îmi cer scuze de la domnia dânsului, pentru că, fără să îmi dau seama, am fost în stare de ebrietate și am vorbit în spirit de glumă”, și-a cerut iertare Ioan Popescu.

Pentru gestul său, Popescu a fost sancționat de polițiștii lugojeni cu trei amenzi, în valoare totală de 1.500 de lei, scrie www.ziuadevest.ro.

Bărbatul a fost obligat să șteargă înregistrarea și să prezinte scuze pe rețeaua de socializare.

„Aş avea câteva cuvinte să vorbesc în limba românească, pentru că pe data de 21 ianuarie am fost în stare de ebrietate, într-un anturaj cu mai mulţi prieteni şi am discutat şi am vorbit şi am glumit şi chiar îmi pare rău şi îmi cer scuze pentru că am adăugat şi numele unor persoane din instituţiile statului român, despre care, pe fondul băuturii, nu mi-am dat seama ce am zis. Vă rog să îmi permiteţi să mă refer la domnul Tătar Dan Cristian, care este prim-procuror a oraşului nostru, Lugoj, care acest domn prim-procuror este un om minunat, care chiar nu-l cunosc personal. Îmi cer scuze de la domnia dânsului, pentru că, fără să îmi dau seama, am fost în stare de ebrietate şi am vorbit în spirit de glumă. Și vreau să anunţ public că spiritul meu de glumă chiar m-a costat o amendă destul de bună. Și, ca drept dovadă că respect legile statului român, m-am dus și am achitat amenda care am primit-o, față de domnii polițiști. Îmi retrag cuvintele şi îmi pare rău ceea ce am făcut, pentru că nu am ştiut că de la o simplă glumă de Facebook o să fie aşa…picantă”, a mai spus Ioan Popescu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Liderul unui clan de romi din Lugoj, forțat de polițiști să-și ceară scuze pe Facebook: ”Îmi cer scuze de la domnia dânsului. N-am știut că o glumă va fi așa...picantă”