Antena Meniu Search
x

Video Lior Suchard, cel mai faimos mentalist al lumii: Ştiu cine câştigă finala dintre Franţa şi Argentina

Cel mai faimos mentalist al lumii a ajuns în România. Lior Suchard a uimit publicul cu demonstraţiile lui. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Observator, celebrul mentalist ne-a mărturisit că are origini româneşti. Tatăl său a fost născut la Bucureşti. 

Florentina Lazăr
de Florentina Lazăr

la 16.12.2022, 17:02

Vezi și

Lior şi-a descoperit abilităţile la vârsta de 10 ani. De la secretele limbajului corporal, a ajuns să citească gânduri. "Puteam să mă uit la oameni şi să înţeleg dacă minţeau sau nu minţeau, dacă gândeau pozitiv şi negativ. Obişnuiam să mă joc cu jocuri rubik", povesteşte Lior Suchard, mentalist.

Mentalistul îndrăgostit de România. Spune că ştie cine câştigă Cupa Mondială din Qatar

Reporterul Observator, Florentina Lazăr, a avut parte de o demonstraţie. "Încearcă să te gândeşti la ceva ce nu ştiu despre tine. Îţi aminteşti primul sărut în copilărie? Ce vârstă aveai atunci? Voi scrie ceva pentru tine. Uită-te la mine. Nu mi-ai spus numele, nu-i aşa?", o întreabă Lior Suchard, mentalist. "Îl voi scrie pentru cameră, pentru a putea vedea. Nu te uita, scriu ceva aici. Aveai 15 ani ... OK, acesta este numele. Care a fost numele primului băiat cu care te-ai sărutat? Alex? Uite ce am scris", continuă el demonstraţia.

Mentalistul a avut spectacole în peste peste 70 de ţări. Este îndrăgostit, însă, de România. "Oamenii sunt foarte calzi, iar mâncarea este extraordinară!", spune Lior Suchard. Are dublă cetăţenie: israeliană şi română. A avut primul mare spectacol în ţara noastră la Opera Naţională, cu ocazia începerii sărbătorii luminilor, Hanuka, în calendarul evreiesc. "Mâine voi zbura în Qatar. Voi urmări finala Campionatului Mondial. Ştiu cine va câştiga, dar nu vă spun", mărturiseşte Lior Suchard, mentalist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Lior Suchard, cel mai faimos mentalist al lumii: Ştiu cine câştigă finala dintre Franţa şi Argentina