Antena Meniu Search
x

Galerie foto Franţa - Maroc 2-0, în semifinalele Cupei Mondiale 2022. "Les Bleus" îşi apără trofeul în finala cu Argentina

Franţa - Maroc 2-0, în semifinalele Cupei Mondiale 2022. Theo Hernandez a marcat pentru Franţa în semifinala cu Maroc, în minutul 5, iar scorul a fost completat de Randal Kolo, în minutul 79. Franţa, campioana mondială en titre, va întâlni selecţionata Argentinei în marea finală a competiţiei din Qatar, de pe 18 decembrie. "Leii din Atlas" îşi încheie astfel aventura impresionantă la Cupa Mondială din Qatar. 

de Redactia Observator

la 14.12.2022, 22:55

Primul gol al meciului a fost marcat, în minutul 5, prin fundaşul francez Theo Hernandez. Golul victoriei a fost marcat în a doua repriză, în minutul 79, prin Randal Kolo, la prima lui atingere de balon. Inspiraţia selecţionerului Didier Deschamps de a-l introduce pe teren, cu doar puţin timp înainte de gol, le-a adus victoria francezilor. 

Ambele formaţii au avut câte o bară în prima repriză: francezii prin Olivier Giroud, care a şutat în forţă în minutul 17 în bara laterală a Marocului. Marocanii nu l-au încurcat pe portarul Franţei Lloris, care a intervenit spectaculos în minutul 45 la reluarea din foarfecă a lui El Yamiq. 

Francezii vor fi primii care îşi apără trofeul, după 50 de ani

Echipele de start Franţa - Maroc:

Pe acelaşi subiect

Franţa: Lloris – Kounde, Varane, Konate, T. Hernandez – Fofana, Tchouameni, Griezmann – Dembele, Giroud, Mbappe

Selecţioner: Didier Deschamps

Maroc: Bono – Hakimi, El Yamiq, Aguerd, Saiss, Mazraoui – Amrabat, Ounahi – Ziyech, En Nesyri, Boufal

Selecţioner: Walid Regragui

Franţa a început partida cu Maroc, după cinci meciuri la Cupa Mondială în care a primit gol de fiecare dată. Dacă vor câştiga trofeul, francezii vor fi primii după 50 de ani care îşi apără trofeul, de la Brazilia până în prezent, scrie AS.RO.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Sport » Franţa - Maroc 2-0, în semifinalele Cupei Mondiale 2022. "Les Bleus" îşi apără trofeul în finala cu Argentina