Antena Meniu Search
x

Document Lista localităţilor cu incidenţa COVID de peste 3 la mie. Unde s-a înregistrat cea mai mare rată a infectărilor

Autorităţile au publicat lista localităţilor din România unde rata de incidenţă la mia de locuitori este mai mare sau egală cu 3. Astfel, în baza documentului transmis, 86 de orașe și 454 de comune au incidența cumulată a cazurilor COVID-19 mai mare de 3 la mie. Cea mai mare rată de incidenţă a fost înregistrată în comuna Ticlavaniu Mare din Caraș-Severin (13,01 la mia de locuitori).

de Redactia Observator

la 26.09.2021, 16:28

Lista localităţilor cu incidenţa COVID de peste 3 la mie
Lista localităţilor cu incidenţa COVID de peste 3 la mie - Profimedia

În ultimele săptămâni, numărul noilor cazuri de COVID-19 a crescut în România, astfel încât multe localităţi au rata de incidenţă mai mare de 3 la mia de locuitori. Duminică, potrivit informaţiilor transmise de CNCAV, 86 de orașe și 454 comune sunt pe lista localităților care au depăşit acest prag. În plus, opt oraşe au depăşit deja pragul de 6 la mie. Este vorba despre Bragadiru (Ilfov) - 7,75 la mie, Slănic (Prahova) - 7,69 la mie, Fundulea (Călărași) - 7,46 la mie, Voluntari (Ilfov) - 6,77 la mie, Popești-Leordeni (Ilfov) - 6,68 la mie, Timișoara (Timiș) - 6,58 la mie, Horezu (Vâlcea) - 6,38 la mie şi Otopeni (Ilfov) - 6,35 la mie.

Cea mai mare rată de incidenţă COVID

Cea mai mare rată de incidenţă a fost înregistrată în comuna Ticlavaniu Mare din Caraș-Severin: 13,01 la mia de locuitori.  Aici, au fost confirmate 26 de cazuri cu noul coronavirus la o populaţie de 1998 de locuitori. De altfel, peste pragul de 10 la mie au trecut şi Cătina (județul Cluj), Gârnic (județul Caraș-Severin), Gura Vadului (județul Prahova) și Zâmbreasca (județul Teleorman).

Lista localităţilor cu incidenţa de peste 3 la mie

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Lista localităţilor cu incidenţa COVID de peste 3 la mie. Unde s-a înregistrat cea mai mare rată a infectărilor