Antena Meniu Search
x

LISTA NEAGRĂ! 128 de policitieni cu probleme în justiție! Victor Ponta este unul dintre ei!

Iniţiativa România, organizaţie înfiinţată în urma protestelor de stradă, cere liderilor PSD, PNL, UDMR, UNPR, ALDE şi MP excluderea din partid a 128 de politicieni cu dosare penale sau condamnări, în special pentru fapte de corupţie.

 Iniţiativa România, organizaţie înfiinţată în urma protestelor de stradă, cere liderilor PSD, PNL, UDMR, UNPR, ALDE şi MP excluderea din partid a 128 de politicieni cu dosare penale sau condamnări, în special pentru fapte de corupţie. Pe lista neagră se află politicieni precum fostul premier Victor Ponta, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, primarul suspendat al sectorului 1 din Capitală, Andrei Chiliman (PNL) sau Ecaterina Andronescu (senator PSD).

Iniţiativa România cere liderilor politici excluderea din partid a tuturor politicienilor inculpaţi, trimişi în judecată, condamnaţi nedefinitiv sau definitiv pentru fapte penale grave, în special de corupţie şi conexe, demisia acestora din funcţiile publice deţinute şi angajamentul public că niciunul dintre aceste nume nu se va mai regăsi pe listele partidelor la alegerile din 2016, se arată într-un comunicat de presă al organizaţiei.

Lista neagră prezentată de Iniţiativa România cuprinde un număr de 128 de nume de politicieni care au fost inculpaţi - 57 de deputaţi sau eurodeputaţi, 26 de senatori, 28 de preşedinţi sau vicepreşedinţi de consilii judeţene şi 17 primari ai municipiilor reşedinţă de judeţ- şi a fost realizată pe baza informaţiilor din presă şi de pe site-ul DNA.

LISTA CELOR 128 DE POLITICIENI

Sursa: mediafax.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » LISTA NEAGRĂ! 128 de policitieni cu probleme în justiție! Victor Ponta este unul dintre ei!