Antena Meniu Search
x

Litoralul a fost aglomerat pana la refuz de turisti

A fost cod rosu de imbulzeala pe litoral. Cel mai aglomerat weekend din acest sezon a adus aproape 200 de mii de oameni in statiunile de la malul marii. Pentru un loc de parcare sau un sezlong bine pozitionat s-au dus adevarate lupte

Vezi și

Nisipul de pe plaja a fost insuficient pentru marea de oameni care s-a revarsat pe litoral. La orele pranzului era imposibil sa mai gasesti un loc liber. A fost sezlong langa sezlong, prospop langa prosop. Cum plaja n-a fost suficienta, multi si-au mutat sezlongurile in mare.

Cine nu a fost matinal si a vrut sa doarma dupa petrecere, a bagat adanc mana-n buzunare. Singurii care s-au bucurat au fost administratorii plajelor si patronii de restaurante. “Pot sa-i spun o minune. E cel mai aglomerat weekend. Avem rezervari pentru 15 zile. Ce vedeti in jurul meu se va intampla in fiecare zi”, a zis unul dintre administratorii plajelor.

Sunt aproape 200 de mii de oameni pe plaja in acest weekend. Iar cei care mai rezista dupa aglomeratie si canicula, se pregatesc de petrecere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Litoralul a fost aglomerat pana la refuz de turisti