Antena Meniu Search
x

Video Litoralul pentru toţi începe în acest weekend. Cât costă cazarea în staţiunile de pe litoralul românesc

Dacă aveţi planuri de vacanţă la malul mării, ar fi bine să vă grăbiţi cu bagajele. În acest weekend începe Litoralul pentru toţi. Până pe 19 iunie, vă puteţi bucura de soare la preţuri promoţionale. Tarifele pentru o noapte de cazare sunt cu până la 70% mai mici decât în plin sezon turistic. Dacă nu sunteţi pretenţioşi, găsiţi o cameră dublă cu 80 de lei.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 20.05.2022, 21:14

Vezi și

Deşi plajele sunt momentan pustii, în recepţiile hotelurilor şi la agenţiile de turism, telefoanele au început să sune. Turiştii vor să evite aglomeraţia şi tarifele din vârf de sezon.

Elena Drăghici, reprezentant hotel 4 stele: La unitatea noastră de 4 stele din staţiunea Mamaia, preţurile pornesc de la 250 de lei pe noapte, cameră dublă cu mic dejun inclus. 

Dragoș Răducan, președinte FPTR: Tarifele sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon. Oricine îşi permite să vină pe litoralul românesc.

Programul "Litoralul pentru toţi", oferte pentru toate buzunarele

Pe acelaşi subiect

Programul "Litoralul pentru toţi" vine cu oferte pentru toate buzunarele. Iar staţiunile din sudul litoralului par să urce în preferinţele turiştilor. Costineşti, Venus şi Cap Aurora sunt la mare căutare anul acesta. Aici preţurile sunt între 100 şi 190 de lei pe noapte pentru două persoane.

Georgeta Kreici, manager complex Costineşti: Preţurile sunt mult mai scăzute acum decât în sezon. În sezon pornesc de la 200 şi se ridică până la 400 de lei.

Rodica Puțintelu, manager complex Venus: Pentru cei care vor sa vină în perioada 27 mai - 16 iunie, intrăm la oferta Litoralul pentru toţi, avem oferta de la 140 de lei cu mic dejun inclus pentur 2 adulti.

Silvia Bratu, director vânzări hotel cap Aurora: Am lansat oferta lunii iunie, ce include şi pachetul de Rusalii, 140 de lei pe noapte camera dublă standard pentru 2 adulţ şi 190 de lei pe noapte, cameră dublă superioară.

Christophe Jacquat, director hotel Cap Aurora: Vin din ce în ce mai mulţi turişti în sud litoral. Deja s-a dezvoltat destul de mult. Turiştilor le place să vadă ceva nou în fiecare an, nu se duc la acelaşi hotel.

Litoralul pentru toţi: ofertă de 40 de lei de persoană 

Cea mai mică ofertă de pe litoral înscrisă în program vine din Jupiter: 40 de lei de persoană, fără mic dejun. 

Pentru ediţia din acest an a programului "Litoralul pentru toţi" şi-au anunţat participarea peste 50 de hoteluri, din toate staţiunile de pe litoralul românesc. Acestea pun la dispoziţia turiştilor, cumulat, un număr de aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte. Anul acesta programul "Litoralul pentru toţi" se va desfăşura în două etape: 3 mai- 20 iunie şi 1 septembrie- 15 octombrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Litoralul pentru toţi începe în acest weekend. Cât costă cazarea în staţiunile de pe litoralul românesc