Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea anunţă că protestul sindicaliştilor a fost degeaba şi guvernul NU RENUNŢĂ la trecerea contribuţiilor sociale de la angajator la angajat

Liviu Dragnea a declaratcă protestele sindicale nu pot determina renunţarea la măsura trecerii contribuţiilor sociale de la angajator la angajat.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, la Mioveni, că protestele sindicale nu pot determina renunţarea la măsura trecerii contribuţiilor sociale de la angajator la angajat.

Afirmaţia a fost făcută în contextul în care liderul social-democrat a fost întrebat, la o conferinţă de presă organizată la Uzinele Dacia, cum comentează faptul că premierul Mihai Tudose ar fi anunţat, după întâlnirea cu sindicaliştii, că este dispus să ia în calcul renunţarea la această măsură. 

'Eu zic că discutăm, încă nu a dat verdictul, deci mai avem o speranţă. Deci mai avem o speranţă, dacă ia în calcul, mai avem o speranţă. Dacă ne primeşte la discuţii, da, dacă nu, domnul Hossu (preşedintele Cartel Alfa Bogdan Hossu - n.r.) să conducă dumnealui guvernul, e foarte simplu. Nu putem să renunţăm la orice măsură care ajută salariaţii din România pentru că ne speriem de un protest', a spus Liviu Dragnea.

Câteva mii de reprezentanţi ai sindicatelor din mai multe domenii de activitate au protestat miercuri, în Piaţa Victoriei din Capitală, în faţa Guvernului, nemulţumiţi, printre altele, de măsura autorităţilor de a transfera contribuţiile de asigurări din sarcina angajatorului în cea a angajatului.

O delegaţie a protestatarilor prezenţi la mitingul din Piaţa Victoriei a fost primită la discuţii la sediul Guvernului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Liviu Dragnea anunţă că protestul sindicaliştilor a fost degeaba şi guvernul NU RENUNŢĂ la trecerea contribuţiilor sociale de la angajator la angajat